2023. aug 30.

Boxolnak, vetélkednek, és gyilkosost játszanak a celebek idén ősszel az RTL-en

írta: ReklámInvázió
Boxolnak, vetélkednek, és gyilkosost játszanak a celebek idén ősszel az RTL-en

Az RTL Magyarország szerda délelőtt egy sajtótájékoztató keretében jelentette be, milyen műsorokkal készülnek az őszi szezonra. Érkezik többek között A mi kis falunk új évada, illetve visszatér a képernyőre a Sztárbox.

ga_rtl_sajttaj-66.jpg

Megtartotta szokásos sajtótájékoztatóját az RTL az őszi szezon kezdete előtt, melyen elég sok bejelentést tettek, milyen műsorokkal készülnek elcsábítani a nézőket a TV2 képernyője elől.

A visszatérők

Szeptember 2-án indul a The Voice, majd ezt követően képernyőre kerül az RTL+-on már régebb óta látható Gyertek át! legújabb évada. Visszatér a Survivor is, ezúttal ismert emberek nélkül, amit a Fülöp-szigeteken forgattak, idén a generációk harcát kísérhetjük majd végig a műsorban, amelyet Varga Miklós, azaz az egykori Éjjel-nappal Budapest szereplő, Joe vezet majd. Nádai Anikóval pedig érkezik a Házasodna a gazda új évada is, melynek szereplőit a tavaszi nyitóadásban már bemutatták.

Sebestyén Balázs és Kabát Péter duójával ismét érkezik a Nyerő Páros, amelyben idén biztosan szerepel:

  • Curtis és párja, Judy,
  • Varga Miklós (Joe) és párja, Csenge,
  • Voksán Virág és párja, Laci,
  • Vastag Csaba és párja, Evelin.

Korábbi cikkünkben egyébként már a mind a négy, most bemutatott párról írtunk. Akkor még csak lehetséges jelöltek voltak, most azonban kiderült, tényleg láthatók lesznek idén a realityben.

Új műsorok is érkeznek

 Azonban nem csak régebben indult műsorok folytatásai, hanem új műsorok is debütálnak.

  • Érkezik a The Traitors – Gyilkosság a kastélyban. A műsort - amiről korábban itt, a ReklámInvázión írtunk először - Árpa Attila vezeti majd. Az RTL a műsor kapcsán azt írta, "huszonkét híresség érkezik egy, az Agatha Christie-regények világát idéző kastélyba. A műsorvezető titokban kijelöl közülük néhány „gyilkost”, akik vadászni kezdenek az ártatlanokra – akivel végeznek, annak azonnal el kell hagynia a játékot. Az ártatlanok feladata a nyomozás, vagyis hogy leleplezzék a kettős játékot űző gyilkosokat."

images_4.jpg

  • A nemzetközi szinten már nagy sikert elért Lego Masters is még idén ősszel képernyőre kerül, Puskás Peti vezetésével. "Az izgalmakkal teli új műsorban a párban versenyző játékosok hétről hétre új kihívásokat kapnak, ahol lehetőségük nyílik megmutatni fantáziadús terveiket és technikai képességeiket, amelyeket
    a LEGO szakértő zsűri bírál el" - írta a csatorna.
  • Továbbá érkezik A város királynői, The Real Housewives of Budapest is. A műsor ősszel több, a fővárosban élő tehetős, talán kissé megosztó hölgy fényűző és kicsit sem mindennapi életébe enged betekintést az RTL nézői számára. 
  • És indul a Kanapéhuszárok is, amiben ismeretlen nézők értékelik majd az éppen futó műsorokat, legyen szó az RTL-ről, vagy a konkurensekről.

Jön a Sztárbox

Bokszkesztyűt húznak a hírességek, hogy ismét összecsapjanak a Sztárbox ringjében. Idén ősszel megújult lebonyolításban, teljes bajnoksággal - három súlycsoportban, negyeddöntők, elődöntők és döntők során mérkőznek meg a versenyzők. Ahogy az előző két Sztárbox esetében, most is Kovács Kokó István olimpiai, világ - és Európa-bajnok sportoló az esemény szakmai supervisoraként segíti a sztárok felkészülését, valamint szakkommentátorként vesz részt az összecsapásokon, Horti Gábor szakkommentátorral együtt.

vlcsnap-2023-01-22-19h16m03s044.png

A Sztárbox nem csupán show, hanem valódi sportesemény. Ezt bizonyítják a műsorvezetők is; Héder Barna és Szujó Zoltán. Utóbbi Kovács Kokó Istvánhoz hasonlóan részese volt az eddig sugárzott két műsornak és most a Sztárbox versenyében tér vissza az RTL-re. A műsorvezetés női energiáit pedig Csobot Adél képviseli.

A Sztárbox hetente élőben jelentkezik a Riz Levente Sport-és Rendezvényközpontból.

Női könnyűsúly versenyzői: Berki Mazsi, Dobos Evelin, Janicsák Veca, Járai Kíra, Megyeri Csilla, Nyári Dia, Sáfrány Emese, Szabados Ági

Férfi középsúly versenyzői: Frohner Fecó, ifj. Schobert Norbert, Istenes Bence, Józan László, Kabát Péter, Kállay-Saunders András, Molnár Áron, Rácz Jenő

Férfi nehézsúly versenyzői: Árpa Attila, Brasch Bence, Curtis, Dobrády Ákos, KKevin, Nagy Ervin, Pintér Tibor, Szegedi Fecsó 

Két új, nagyszabású premier az RTL+-on

Az RTL+-ra is jut az újdonságokból, ide érkezik az Éden Hotel új, RTL-es kiadása Miller Dáviddal, és érkezik majd a Valami Amerika-filmek alapján készülő sorozat is.

Ennek kapcsán a csatorna azt írta, "a sorozat a Valami Amerika filmekből megismert világban játszódik, de ezúttal egy új testvér-trió áll a történet középpontjában: Marci (Ember Márk), Zita (Trill Beatrix) és Balázs (Király Dániel). A testvérek körül pedig megjelennek majd új és régi szereplők, például Bala (Csuja Imre) és bandája. A sorozatban, akárcsak a filmekben a zene is hangsúlyos szerepet kap, sőt a showbiznisz világát bemutatva egy zenei tehetségkutató műsor kulisszái mögé is betekinthetnek majd a nézők. A humor, a zene és a filmekből megismert hangulat garantált, de ezúttal 10 epizódon át követhetjük nyomon a szereplők történeteit." - írta az RTL szerdai közleményében.

Fotók: RTL Magyarország

Szólj hozzá

RTL The Voice Sebestyén Balázs Survivor Árpa Attila Nyerő Páros Gyertek Át! Házasodna a Gazda! Sztárbox őszi szezon 2023 The Traitors Gogglebox Őszi tévés szezon 2023 Kanapéhuszárok ÉNB Joe