2024. ápr 14.

Kőgazdag civil fiatalokat keres a TV2

írta: Kólinger Zsombor
Kőgazdag civil fiatalokat keres a TV2

Visszatér a TV2-re a dúsgazdag magyar fiatalokról szóló reality, a Kőgazdag fiatalok. A 2. évad szereplőit már keresi a csatorna, a jelentkezőknek pedig pénzzel kapcsolatos kérdésekre kell válaszolniuk.img_20230829_201808.jpg

Már lehet jelentkezni a TV2-es Kőgazdag fiatalok második évadába  - írja a Media1. A csatorna weboldalán megjelent egy felhívás is, melynek szövege így szól:

„Fiatal vagy? És kőgazdag? Szívesen megmutatnád, hogy mid van?  És, hogy mennyi? Akkor induljon a pénzszórás, és az észosztás!  Jelentkezz Kőgazdag fiatalnak most!”

Ezután egy rövid kérdőívet kell kitölteni, mely a személyes adatokon, az iskolai végzettségen és a foglalkozáson, az elérhetőségeken és a hobbin túl a következő releváns kérdéseket tartalmazza:

  • Mennyi pénzt költesz egy hónapban?
  • Mi a legdrágább tárgyad?
  • Mik a kedvenc utazási célpontjaid?

A lap megjegyezte, a tavaly ősszel indult műsor sok kritikát kapott, amiért a féktelen jóléttel hivalkodó ifjakat valóságshow keretében mutogatta. A nagy sajtóvisszhang meghozta a kívánt eredményt, a reality nézettsége ugyanis jónak számított. Igaz, a konkurens RTL érdemi alternatívát nem adott a Rich Kids magyar adaptációja ellen.

Fotó: TV2 Csoport

Szólj hozzá

2024 TV2 Jelentkezés Rich kids Kőgazdag fiatalok