2024. ápr 13.

Sebestyén Balázs Istenes Bencével vezethet műsort az RTL-en (frissítve)

írta: ReklámInvázió
Sebestyén Balázs Istenes Bencével vezethet műsort az RTL-en (frissítve)

A Kalandra fal! forgatásai a napokban kezdődnek.kalandra_fal.jpg

Majka és Pápai Joci mellett Sebestyén Balázs és Istenes Bence lehet az RTL-re 15 év után visszatérő Kalandra fal! műsorvezetője - derült ki a Red Professional Group nyilvános Facebook-oldalon közzétett felhívásból.

A bejegyzésből (amiben elsősorban fiatalokat keresnek közösségi munkavégzésre) a műsorvezetők személyén kívül az is kiderül, hogy a forgatások április 15-én, vagyis hétfőn indulnak majd, azok pedig reggeltől estig tartanak. Egy adást az Istenes-Sebestyén páros, míg egyet a Majka-Pápai Joci duó vezethet majd.

Arról, hogy utóbbiak műsorvezetők lehetnek, mi már februárban írtunk, bár értesüléseinket az RTL azóta sem erősítette meg. 

Ennél jóval meglepőbb, hogy Istenes Bence és Sebestyén Balázs is a házigazdák között lesz, a csatorna két legnagyobb arca ugyanis még soha nem vezetett közösen műsort. Istenes egyébként a Marketing&Mediának adott interjújában azt mondta "az idén több új feladat is vár rám a nagyképernyőn, számos olyan, amit még eddig nem csináltam, de ezekről ennél részletesebben még korai lenne beszélni"

A fentiek fényében elképzelhetőnek tartjuk, hogy Istenes egyik új feladata tényleg a Kalandra fal! vezetése lesz. Ő korábban már vezetett vetélkedőt a csatornán, olyat viszont, ahol celebek vannak a főszerepben, még nem.

Amint hivatalosan is kiderül, hogy kik lesznek a műsor házigazdái, természetesen beszámolunk róla.

Frissítés:

Cikkünk megjelenése után pár órával az eredeti Facebook-poszt eltűnt. Egyik szerzőnk azonban készített képernyőfotót.

nevtelen_2.png

Fotó: RTL Sajtóklub (grafika: Aknow)

Szólj hozzá

2024 RTL Majka Sebestyén Balázs Istenes Bence Pápai Joci Kalandra fal