2023. okt 31.

November 20-án indul az RTL egyik legjobban várt realityje, Az Árulók

írta: ReklámInvázió
November 20-án indul az RTL egyik legjobban várt realityje, Az Árulók

A műsorvezető Árpa Attila lesz.

b_1920x1080.jpg

November 20-án érkezik az RTL-re Az Árulók - Gyilkosság a kastélyban: a bizalom, a félelem, a taktika, a mentális hadviselés és a totális megtévesztés kegyetlen játéka. A formabontó krimi-reality idegtépő cselekményét az élet és a résztvevők közösen írják és ahogy egy jó bűnügyi történetben, a nagy és végső igazság csak az utolsó oldalakon derül majd ki!

22 híresség egy Tudor-stílusú kastélyba tart, hogy részt vegyen egy idegtépő megmérettetésen: túl kell élniük egy “gyilkosságsorozatot”, hogy megnyerhessék az akár 20 millió forintos fődíjat. A „gyilkosok” ráadásul a játékosok között bújnak meg: ők az Árulók, akik az éj leple alatt könyörtelenül végeznek Ártatlan társaikkal. Az Ártatlanok feladata leleplezni az Árulókat, illetve – ha gyanúba keverednek – meggyőzniük társaikat saját ártatlanságukról. Ez nem lesz könnyű, elvégre a többi Ártatlan sem tudhatja pontosan, hogy kiben bízhat és kiben nem. A játékosok a Kerekasztal szertartás során, nyílt szavazással száműzhetik a vélt vagy valós gyilkost. A nagy kérdés az, hogy ki kerekedik felül: az Árulók, vagy az előlük menekülő Ártatlanok?

A kastély fura ura, a Játékmester (Árpa Attila) napi Próbatételek elé állítja a játékosokat, akiknek csapatként kell dolgozniuk, mert így növelhetik a nyereményalapot. Minél ügyesebben hajtják végre a küldetéseket, annál több pénzt gyűjthetnek össze. További nehezítés, hogy a játékosoknak önállóan kell csapatokba rendeződni és mérlegelni, hogy ki és mit tud hozzátenni az adott feladat sikeres teljesítéséhez.

A 22 játékos között ott lesz: Nagy Zsolt színész, Szabados Ági műsorvezető, Henry Kettner digitális tartalomgyártó, Görög Zita modell, Törőcsik Dániel tetoválóművész, Krajnyák Luca online tartalomgyártó, Sváby András műsorvezető, Dobos Evelin színésznő, Szalay Bence színész, Nádai Anikó műsorvezető, Vásáry André énekművész, Horváth Éva modell, műsorvezető. A 10 további híresség nevét a közeljövőben leplezzük le. (Aki kíváncsi további nevekre, korábbi cikkünkben olvashat róluk.)

Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban (Gyártó: Paprika Production Kft.) az RTL Nederland „De Verraders” című műsorán alapszik és már számos országban bizonyított: többek között az Egyesült Királyságban, az Egyesült Államokban, Ausztráliában, Franciaországban, Spanyolországban és Belgiumban.

Az Árulók - Gyilkosság a kastélyban november 20-tól minden hétköznap és szombat este az RTL műsorán. A műsor epizódjai az RTL+ felületén is megtekinthetők.

Fotó: RTL

Szólj hozzá

RTL Árpa Attila őszi szezon 2023 The Traitors Őszi tévés szezon 2023 Az Árulók