2023. júl 22.

Az idő előtt szakító Nyerő páros, a bukó Acitvity és a mégsem öreg Stohl András - Hírek a hétvégére

írta: Kólinger Zsombor
Az idő előtt szakító Nyerő páros, a bukó Acitvity és a mégsem öreg Stohl András - Hírek a hétvégére

Hiába van nyár és uborkaszezon, hírek mindig történnek. Nincs ez másképp a tévés világban sem, alig másfél hónappal az őszi szezon előtt csepegtetve, de folyamatosan kapjuk az információkat a különböző műsorokkal kapcsolatban. Régi-új rovatunkban hetente egyszer, szombat délelőtt ezeket igyekszünk összefoglalni. Alább jönnek a hét legfontosabb tévés hírei, röviden.

fokusz-bejelentes-musorvezeto-vetelkedo_image_279de5e32bc81cb70fd45dadaeb0.jpg

Véget ért az Activity, tarol a Szerencsekerék 

A héten véget ért az Activity című RTL-es gameshow. A műsorvezető nélkül indult játék viszonylag jól számokkal indította "új" karrierjét 4 héttel ezelőtt, a siker azonban nem tartott sokáig. Az utóbbi hetekben folyamatosan esett a nézettsége, nemrég pedig elérte a mélypontját. A leginkább a Gyertek át!-ra hajazó Activity a Tippelj és vidd el!-hez hasonlóan eléggé bezuhant, mire véget ért, ráadásul az ismétlésekkel jelentkező Szerencsekerék is lazán verte estéről estére.

Úgy tűnik, a sikoltozásból és ordibálásból nem kértek a nézők, úgyhogy ennek okán bizakodásra adhat okot a jövő héten induló Celebrandi, amely jóval visszafogottabbnak tűnik az előző két műsorhoz képest. Hogy ez a műsor mennyire válik be, az csak a későbbiekben derül ki.

Marad Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András 

Június közepén a Blikk robbantotta a hírt, miszerint a TV2 "dobhatja" a Dancing with the Starsból Lékai-Kiss Ramónát és Stohl Andrást. A lap azt is közölte, a csatorna a fiatalítás jegyében castingot is hirdetett, hogy megtalálják az új arcokat.

Néhány napja viszont - szintén a bulvárlap jóvoltából -  napvilágot látott egy váratlan fordulat, miszerint a DWTS két műsorvezetője mégis megmenekült, egyikőjüktől sem válik meg a csatorna. A műsornak idén ősszel kerül a képernyőre a negyedik évada, az eddigi évadokat is ez a páros vezette, egyedül a zsűri összetétele változott.

lekai-kiss-ramona-dancing-with-the-stars.jpg

Idő előtt szakított a Nyerő Páros?

Szintén a Blikk számolt be róla, hogy szakított Bálint Antónia és kedvese, dr. Bársony Farkas. Ez önmagában nem tűnik túl érdekesnek a mi szempontunkból, ha viszont felidézzük, hogy a páros valószínűleg az idei Nyerő párosban ősszel együtt szerepel majd, rögtön szürreálissá válik a dolog.

Az utóbbi években ugyanis folyamatosan jelentették be a különböző, a showban jól (vagy kevésbé jól) szereplő párosok, hogy párjukkal külön válnak útjaik. Olyan viszont még nem volt, hogy valamelyik páros még azelőtt szakított volna, hogy a műsor adásba került volna.

A hírt egyébként a Nyerő Páros celeb "szakértője", Baukó Éva is kommentálta. Ő azt írta, "azért ősszel még láthatjuk őket a Nyerő párosban, még le sem ment az adás de már szakítottak". Az egykori VV-szereplő 2021-ben azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy közösségi oldalán sorrendben leírta, melyik páros mikor távozik a sztárpárshowból.  

Fotó: RTL, TV2 Csoport

Szólj hozzá

Stohl András Activity Bálint Antónia Dancing with the Stars Nyerő páros Lékai-Kiss Ramóna Celebrandi Hírek a hétvégére