2024. ápr 26.

A The Floor-ral és a Mi kis Falunkkal támad a Zsákbamacska ellen az RTL

írta: FoA
A The Floor-ral és a Mi kis Falunkkal támad a Zsákbamacska ellen az RTL

Mutatjuk, hogy néznek ki az RTL estéi május 6-tól.rtl_tfr_digitkieg_pr_kozlemeny_kepek_02_1920x1080.jpg

Mint arról már mi is beszámoltunk, alig másfél hét múlva indul az RTL új vetélkedője, a The Floor - Csak egy maradhat, melynek műsorvezetője Szujó Zoltán lesz. A szerdán nyilvánosságra hozott műsorújságból pedig az is kiderült, hogy hogyan változik május 6-tól a csatorna műsorrendje.

Az este továbbra is 18 órakor az RTL Híradóval kezdődik, amit továbbra is Fókusz követ majd. A két infotainment műsor után, 20 órától kezdődik majd az új vetélkedő, a The Floor. 21:20-tól, a játék után továbbra is a Mi kis falunk ismétlése lesz látható.

Vagyis, ez azt jelenti, a TV2-es Zsákbamacskát (ami két órában lesz látható) az RTL a Szujó Zoltán-féle vetélkedővel és a csodafegyver Mi kis falunkkal szeretné legyőzni. 

Az RTL új műsorrendje május 6-től:

  • 18:00 RTL Híradó
  • 18:55 Fókusz
  • 20:00 The Floor - Csak egy maradhat
  • 21:20 A Mi kis falunk
  • 22:35 RTL Híradó - késő esti kiadás

Indul a Való Világ is

További érdekesség, hogy az RTL-es premier után a Coolon folytatódik a ValóVilág, az összefoglalók szintén május 6-tól minden este 22 órától lesznek majd láthatók. Az RTL Sajtóklubon egyébként az összefoglalóknál az írják, azok élőben mennek majd, ami némileg ellentmond a csatorna korábbi közleményének. Abban az állt, hogy a napi egyórás adások premierje minden nap 20 órától az RTL+-on lesz, és csak ez követően, 22 órától adják le a tévében az adást.

Egyébként az RTL cikkünk írásáig nem jelentette be további részletet a műsorral kapcsolatban. 

Fotó: RTL

Szólj hozzá

Cool TV2 RTL Zsákbamacska Műsorváltozás Mi kis falunk The Floor ValóVilág12