2023. nov 07.

Váratlan húzás, az RTL visszahozza a Mi kis falunk ismétlését november végétől

írta: FoA
Váratlan húzás, az RTL visszahozza a Mi kis falunk ismétlését november végétől

Az Árulók és az Éden hotel között.

mikisfalunk_0020.JPG

November 20-án indul az Árulók - Gyilkosság a kastélyban című új, RTL-es műsor - számoltunk be róla néhány nappal ezelőtt. Mai hír, hogy a szűk két hét múlva véget érő Survivor helyére az RTL+-on debütáló Éden hotel kerül, aminek készülését még az év elején jelentették be. Ősszel pedig az is napvilágot látott, hogy a streaming mellett az RTL is leadja majd a részeket.

A csatorna a műsorról közleményében azt írta, "az Éden Hotel (gyártó: Paprika Scripted Kft.) első epizódja a streaming platform előfizetői számára már a premier napjának reggelén, 8.30-tól elérhető lesz, majd az aznap este 22:25-kor az RTL-en kezdődő televíziós premierrel egy időben újabb három epizód válik elérhetővé az RTL+ előfizetős csomagjában. Az epizódok ezt követően mindkét felületen, így az RTL+-on, valamint az RTL csatornán is hétfőtől csütörtökig 22:25-kor debütálnak, ezáltal a streamingszolgáltatás végig megtartja több epizódos előnyét az RTL-lel szemben. A streamingplatform előfizetői az első este akár már négy epizódot is megtekinthetnek, méghozzá reklámok nélkül, kendőzetlenül, 18-as karikával. A televíziónézők ugyanakkor 16-os korhatárral követhetik a számos országban, köztük Magyarországon is kiemelkedő népszerűségre szert tett reality egy-egy epizódját hétfőtől csütörtökig."

Folytatódik a Mi kis falunk ismétlése

A nem hivatalos, de már nyilvánosságra került TV műsor szerint a két új produkciónak köszönhetően teljesen felborul az RTL eddig megszokott műsorrendje. Ezek alapján a Híradó (18:00) és a Fókusz (18:55) után este háromnegyed 8-kor kezdődik az Árpa Attila által vezetett gyilkosos játék. 

Ezt követően - tessék kapaszkodni - nem az említett párkereső reality, hanem a Mi kis falunk ismétlése kezdődik majd.

Ezt egyik szerzőnk vette észre kedden este a port.hu-n elérhető műsorújságban, amiről egy képernyőfotót is készített.

falunk.png

A sorozatot 22:15-től az Éden hotel követi majd.

A portálon elérhető rövid leírásból az is kiderült, hogy a sorozat ismétlése onnan folytatódik (II. évad, 3. rész), ahonnan szeptemberben abbamaradt. Mint ismeretes, akkor az RTL azért tette be a hétköznap esti kínálatba a sorozat ismétlését, hogy így javítson a főműsoridős nézettségén. Ez a trükk azonban nem jött be, a TV2 a Séfek séfével és a Kőgazdag Fiatalokkal brutálisan tarolt.

Azt, hogy mi késztette most az RTL-t arra, hogy a két premier műsor közé berakják a sorozat sokadik ismétlését, ráadásul az év legkiemeltebb időszakában, nem tudjuk. Az viszont már most biztos, hogy bármit is lépne a csatorna, a piacvezető pozíciót már biztosan nem tudják megszerezni 2023-ban.

Közben a  TV2 sem hagyja veszni az év végét, kedden már mi is beszámoltunk arról, hogy november 20-án indul a Farm VIP új évada, ami után - minden bizonnyal a Párharc lesz adásban.

Fotó: RTL, port.hu

Szólj hozzá

TV2 RTL Műsorváltozás Éden hotel Mi kis falunk Farm VIP The Traitors