2024. ápr 12.

Kiderült: május elején indul az RTL új vetélkedője

írta: FoA
Kiderült: május elején indul az RTL új vetélkedője

A műsorvezető Szujó Zoltán lesz.rtl_tfr_digitkieg_pr_kozlemeny_kepek_02_1920x1080.jpg

Május 6-án, vagyis három és fél hét múlva indul az RTL-en a The Floor - Csak egy maradhat című vetélkedő - vette észre egyik szerzőnk egy, a YouTube-on megjelent videóban.

A The Floor egyébként sokban különbözik az elmúlt időszakban a tévében látható vetélkedőktől. A műsorról korábban a SorozatWiki így írt: "A The Floor nemzetközi változatában egyszerre száz játékos küzd meg egymással kvízpárbajokban. A játék alapját egy óriási LED-padló adja, amely száz négyzetre van felosztva, és mindegyik egy témával van ellátva. A játékszabály szerint egy véletlenszerűen kiválasztott versenyző kihívja az egyik szomszédos négyzeten álló ellenfelét egy kvízpárbajra, melynek kérdései a kihívott témakörébe tartoznak. A párbaj győztese meghódítja az ellenfele négyzetét, a vesztes pedig kiesik. A játék célja, hogy a versenyzők minél több négyzetet szerezzenek meg a padlón, a legtöbbet megszerző játékos pedig elnyeri a főnyereményt."

A magyar változatban 49 játékos küzd majd meg egymással, öt napon keresztül. Aki végül az összes négyzetet megszerzi, 8 millió forintot nyer. 

A játék házigazdája az RTL-re tavaly visszatérő Szujó Zoltán lesz.

Fotó: YouTube (képernyőfotó) 
Videó: RTL

Szólj hozzá

2024 RTL Szujó Zoltán The Floor