2023. feb 03.

Kolosi Péter: Az X-faktor helyett jön idén a The Voice

írta: FoA
Kolosi Péter: Az X-faktor helyett jön idén a The Voice

Nem lesz idén X-faktor, helyette jön a 2012-ben még a TV2-n futó The Voice című tehetségkutató az RTL-re - írta meg csütörtök este a Media1. Az értesülést akkor a csatorna nem erősítette meg, péntek este azonban Kolosi Péter RTL-programigazgató elárulta: 2023-ban tényleg nem lesz X-faktor, ami helyett jön a már említett "új" tehetségkutató.

kolosi.png

A programigazgató a péntek esti Fókuszban megerősítette a hírportál azon értesülését is, miszerint csak pihentetik az X-faktort, így - ha esetleg a The Voice nem jönne be - 2024-ben újra jelentkezhet a 11 évadot megélt show.

Kolosi Péter emlékeztetett: 2015-ben egyszer volt erre példa. Most, hat év után ismét eljött a pillanat, hogy pihentessék a showt.

Az adásból az is kiderült, hogy a műsor kreatív producere Verebély Marcell lesz, a műsorba pedig azokat is behívják, akik eddig az X-faktorba jelentkeztek. De lehet külön is jelentkezni, ez itt érhető el.


Úgy tudjuk, az X-faktor pihentetésében komoly szerepet játszott a tavalyi őszi "bukássorozat". Akkor több RTL-es műsor is a vártnál sokkal gyengébben szerepelt. Ilyen volt például a Konyhafőnök, a Tehetség első látásra, a Keresztanyu és az említett show is.

Az RTL háza táján így több változás is lesz, főként az őszi szezonban. A Vocie mellett a másik egyik nagy újdonság a 18 év után visszatérő Sztárbox lesz, amiben Kovács Koko István is visszatér az RTL-re.

A Voiceról mi is írtunk korábban Mit néztünk régen? rovatunkon belül, azt ide kattintva lehet visszaolvasni.

Fotó: RTL Sajtóklub

Szólj hozzá

RTL The Voice X-faktor Kolosi Péter