2024. jan 27.

Véget ér a Csináljuk a fesztivált!, nem lesz TV2 Ring - ez történt a héten

írta: Kólinger Zsombor
Véget ér a Csináljuk a fesztivált!, nem lesz TV2 Ring - ez történt a héten

Eltelt egy újabb hét, jönnek a legfontosabb tévés hírek.dszzs20231105113-2000x1331.jpg

Véget ért az Éden Hotel

Három évadot követően, 8 és fél év után tért vissza az RTL képernyőjére az Éden Hotel, melyet Mexikóban, a Csendes-óceán partja mellett forgattak. Tavaly februárban jelentette be a csatorna, miszerint hosszú idő után ezúttal náluk lesz látható a műsor, melyben 36 szingli küzd a 20 millió forintos főnyereményért.

A streamingen és az RTL-en is látható realityt Arni és Adri nyerte, ezzel együtt 20 millió forinttal lettek gazdagabbak.

Véget ér a Csináljuk a fesztivált! is

November végén indult a Duna TV legsikeresebb műsorának, a Csináljuk a fesztivált!-nak az új évada. A showban ezúttal is az évszázad legjobb magyar slágerét keresik, néhány óra múlva pedig kiderül, a tíz, döntőbe jutott produkció közül melyik nyeri majd el a kitüntető címet. 

A díjért harcba száll a Kell még egy szó Szabó Előddel, a Csókkirály Szabó Mátéval, az Origo Oláh Gergővel, az Európa Oláh Ibolyával, a Nézz az ég felé Freddie-vel, az Ezt egy életen át kell játszani Dolhai Attilával, a Maradj velem Király Viktorral, az Elmegyek Kökény Attilával, a Szerelem, miért múlsz? Orsovai Renivel, valamint az Ő még csak most tizennégy Takáts Tamással.

A Csináljuk a fesztivált! fináléja 19:35 perckor kezdődik.

Mégsem lesz TV2 Ring

Ahogy arról a napokban mi is beszámoltunk, több gyanús jel utalt arra, miszerint a TV2 a Sztárbox sikerén felbuzdulva Ring néven bokszműsort indíthat, amiben többek között a Megafon által ismertté vált "megmondóemberek" is szerepelhetnek. A csatorna nemrégiben védjegyoltalmat nyújtott be a név levédetésére, majd a Facebookon több poszt is azt sugallta, mintha a Megafon arcai a TV2 műsora miatt készülnének és edzésekre járnának.

Először nem tagadták, utólag jött a cáfolat

A TV2 vezetése napokig nem szólalt meg az ügyben, végül a story.hu kérdésére beadták a derekukat, melyben leszögezték, nem kívánnak hasonló műsort indítani. „Több száz branddel rendelkezik a TV2 Csoport, így természetes folyamat, hogy időről időre megújítjuk a védjegyeket. A TV2 Ring is egy a sok közül, de nem tervezünk ezen a címen a konkurencián futó műsorhoz hasonlót gyártani” - fogalmaztak.

A csatornán egyébként 2004-ben és 2005-ben, egyidejűleg az RTL Sztárbox műsorával látható volt a Ring, ebben a műsorban azonban profi sportolók mérték össze erejüket, nem ismert emberek.

Hamarosan jön a The Floor az RTL-re

Már lehet jelentkezni az RTL vadonatúj vetélkedőjébe, a The Floor-ba.

A vadonatúj gameshowba azok jelentkezését várja a csatorna, akik valamely téma nagy ismerői, legyen az környezetvédelem, zene vagy űrkutatás. Ha valaki szakmájából kifolyólag magabiztos egy területen, vagy akár hobbijának köszönhetően különösen jártas egy témakörben, akkor jó eséllyel indulhat a heti 8 millió forintos nyereményért folyó izgalmas küzdelemben.

Jelentkezni a vetelkedo@scriptedproductions.hu e-mail címen lehet.

the-floor_a_padlo_rtl.jpg

Képek forrása: MTI/Szigetváry Zsolt, RTL Magyarország

Szólj hozzá

hírek Duna TV TV2 RTL Éden Hotel Csináljuk a fesztivált Hírek a hétvégére TV2 RING The Floor