2024. jan 23.

Megint RTL-es műsort nyúlna a TV2, nem is akármilyen szereplőkkel

írta: FoA
Megint RTL-es műsort nyúlna a TV2, nem is akármilyen szereplőkkel

Az is lehet, hogy két sztárbox is fut majd párhuzamosan a két nagy kereskedelmi tévén idén ősszel...tv2ring.png

Húsz év után feléleszti a TV2 a Ring című műsorát, amiben korábban profi ökölvívók mérkőzéseit közvetítették - írtuk pár hónappal ezelőtt.

Akkor még sok információt nem tudtunk a műsorról, de most Media1 és a Gulyáságyú Média kiderítette, ez lehet az ellen-sztárbox a kormányközeli csatornán. 

Ez a lépés egyrészt merész húzás, hiszen ezt akár azt is jelentheti, hogy ha ősszel lesz látható a műsor, akkor egyszerre két boxműsor is futhat a két nagy kereskedelmi tévén. Másrészt, ha tényleg újfent lemásolja a konkurencia sikerműsorát a TV2, az teljesen ellentmond Fischer Gábor programigazgató azon, Indexnek tett kijelentésének, miszerint

"Ha ugyanazt csinálnánk, mint ők – ahogy azt a régi TV2 tette –, továbbra is másodikok lennénk. Ehelyett kijárunk egy új ösvényt, közben arcokat, műsorokat építünk magunknak – szerintem addig leszünk elsők, amíg a mi arcainkra és a mi műsorainkra vágyik a második helyezett a piacon."

Megafonosokkal építené magát a Ring

Közben a Gulyáságyú Média arra gyanakszik, a műsor szereplői között lehet két, fideszes "influenszer", Deák Dániel és Trombitás Kristóf is - mindketten ugyanis nemrég egy boxedzésről posztoltak. A hír megjelenése után egyébként Trombitás a közösségi oldalán azt írta, 

"miért kell a dollármédiának minden meglepést elrontania".

A portál kereste a TV2-t és a kormányközeli Megafont is, de a cikk megjelenéséig nem kaptak választ.

A TV2 egyébként nem először nyúlna le műsorokat a konkurens RTL-től, 2017-ben a Fal című műsorról másolták a Piramist, 2020-ban pedig a Nicsak, ki vagyok!-ot az Álarcos Énekesről.

A fejleményeket a TV2 Ring ügyében mi is követjük. Ha kiderül valami friss a műsorról, beszámolunk róla.

Fotó: TV2 Csoport

Szólj hozzá

TV2 Megafon TV2 RING