2024. már 23.

Két bukott sorozat is lekerült az RTL és a TV2 képernyőjéről a héten

írta: Kólinger Zsombor
Két bukott sorozat is lekerült az RTL és a TV2 képernyőjéről a héten

Hírek a hétévégre

Nézzük, mi történt a héten.1_2.png

Megbukott török sorozat a TV2-n

Hétfőn, március 18-án indult késő este a TV2-n egy új török sorozat, a Hazugságok börtönében. Azonban a sorozatból nagy kudarc lett, olyan kevesen nézték ugyanis, hogy a csatornánál nem tétlenkedtek, az első rész után le is vették a képernyőről, vette észre a Telenovella.

A TV2 által előszeretettel preferált 18 és 59 év közötti korcsoportban csupán 6,2%-ot ért el, szemben a Mi kis falunk ismétlésével, ami a korcsoport 10,8%-át érdekelte. Ez az eredmény a korábbi saját gyártású műsorok ismétlését is alulmúlja.

Ennek ellenére mégsem tűnt el teljes egészében a képernyőről, ugyanis az Izaura TV esti sávjában, 19 órai kezdettel folytatódik a sorozat. Egy török széria a délutáni sávban sikeresen működik, azonban látható, az estéről ez már nem mondható el. A TV2 a Farm VIP legutóbbi szezonjának ismétlésével próbálkozik, hátha jobban rákapnak a nézők, mint a Hazugságok börtönébenre

Befejeződött az RTL sorozata

Március 22-én, péntek késő este, kora éjjel befejeződött az RTL csúfosan megbukott sorozata, a ...szomszéd tehene.

A széria nem indított rosszul, azonban már az első részek után megindult egy olyan lejtőn a sorozat, ahonnan már nem tudott visszajönni. Először február közepén került új időpontba, az akkor induló Ugrás mögé került, így nagyjából 21 óra magasságában kezdődtek az epizódok. Viszont már ez sem segített a sorozaton, február 20-án az RTL bevetette örökös csodafegyverét, a Mi kis falunk ismétlését, ezzel késő estére került a ...szomszéd tehene, így végérvényesen megpecsételődött a sorozat sorsa.

A szériát eredetileg is 60 részesre tervezték, vagyis nem idő előtt kerül le a képernyőről, azonban a kései sugárzása gyakorlatilag a túlélésről szólt, amely többé-kevésbé sikerült. A sorozat dupla epizóddal zárult, így véget ért a két család közötti viszály története.

Indul a Viasat közösségi talkshow-ja

Indul a Viasat és a WMN közös műsora, a Ki vele!, mely az élet különböző területein felmerülő kérdésekre szeretne válaszolni. A beszélgetéseket a portál két újságírója, Csepelyi Adrienn és Krajnyik Cintia vezetik majd, akik moderátorként lesznek jelen, de személyes kötődésük is van az adott témákhoz. Rajtuk kívül orvosok, különféle szakértők, ismert emberek lesznek a műsor vendégei, mint például Kovács András Péter, Tapasztó Orsolya, Peller Mariann, Benkovics Júlia szülész-nőgyógyász és Dr. Kiss László csillagász. 

Az adásokat rövid bejátszások színesítik, ezek D. Tóth Kriszta „Breakout Room” című riportjának részletei, ebben különleges embereket kérdez majd, mindig az aktuális témája mentén. A műsor április 19-től, péntek esténként 20 órától lesz látható a Mém Over sávjában.

viasat3_ki_vele_0.jpg

Képek forrása: RTL Sajtóklub, Viasat 3

Szólj hozzá

hírek TV2 RTL VIASAT3 Hírek a hétvégére Szomszéd tehene