2024. jan 20.

Megújul az X-faktor, visszatér a Mutasd a hangod! - Ez történt a héten

írta: Kólinger Zsombor
Megújul az X-faktor, visszatér a Mutasd a hangod! - Ez történt a héten

Eltelt egy hét, ismét jönnek az elmúlt hét legfontosabb tévés hírei.mutasdahangod_hatter.jpg

Folytatódik a TV2 zenés vetélkedője

Lassan elkezdenek hangolódni a tavaszi szezonra a kertévék, erre utal az is, hogy a TV2 bejelentette, február 3-tól új részekkel jön az ősz egyik legnagyobb újdonsága, a Mutasd a hangod!

A műsor lényege nem változik, a játékosokkal együtt 6 civil énekelni tudó vagy éppen nem tudó karaktert kell lefülelniük. A játék során, ha a páros sikeresen kiválasztja tátogás alapján a hamis hangokat, akkor 500 ezer forintot zsebelhetnek be fordulónként. Az új adásokban Király Lindával, Dér Henivel, Lékai-Kiss Ramónával, Ábel Anitával, Nótár Maryvel, Marics Petivel, Vastag Csabával, Szente Vajkkal és Kökény Attilával találkozhatunk, akik vendégsegítőként jelennek meg. A három állandó segítő Rákóczi Feri, Hargitai Bea és Papp Szabi lesz.

A Mutasd a hangod! szombatonként 19:45-től lesz adásban.

Választási műsorral jelentkezik az ATV

Június 9-én először egy napon önkormányzati és európai parlamenti választást is tartanak Magyarországon, az ATV ebből kifolyólag ezen a héten Egyenes Beszéd - Voks 2024 néven választási műsorfolyamot indított, melyben a pártok önkormányzati és EP-választáson induló jelöltjei bemutatkozhatnak és ismertethetik programjukat.

A műsort Rónai Egon és Szöllősi Györgyi vezeti, minden hétköznap 17:55-től látható a csatornán.

Gál Petra a Reggeliben bukkant fel

Péntek reggel Papp Gergő oldalán sokak nagy meglepetésére a Fókusz egyik műsorvezetője, Gál Petra vezette a Reggelit. A váratlan beugrás okát sokan találgatták, a csatorna végül a 24.hu kérdésére tisztáta a helyzetet. Mint írták, "tavaly év vége óta zajlik ez a gyakorlat, így Gál Petrán kívül már többen is megfordultak vendégműsorvezetői szerepben, például Frohner Fecó és Józan Laci is, de az RTL képernyőjéről további ismerős arcok is megjelennek majd". 

A Reggelinek Miller Dávid és Szabó Zsófi távozása óta hat műsorvezetője van, Papp Gergő, Nádai Anikó, Peller Anna, Peller Mariann, Szabados Ági és Tihanyi Péter.

ByeAlex nélkül jön az X-Faktor új évada

Idén ősszel egy év kihagyás után visszatér az X-Faktor. Változások azonban biztosan lesznek, erről a story-nak beszélt Verebély Marcell, a műsor senior kreatív producere.

Elmondta, a mentorcsapatban biztosan várható majd változás, hiszen ByeAlex már tavaly jelezte, nem tér vissza a műsorba.

A villáminterjúból az is kiderült, minden eddiginél magasabb összeget, 36 millió forintot vihet haza a győztes. 

x-faktor-logo-2019.jpgFotó: RTL, TV2 Csoport

Szólj hozzá

hírek hírösszefoglaló ATV TV2 RTL X-faktor Hírek a hétvégére Mutasd a hangod