2024. már 02.

Itt a tavasz, jönnek az új évadok és az új műsorok - Hírösszefoglaló

írta: Kólinger Zsombor
Itt a tavasz, jönnek az új évadok és az új műsorok - Hírösszefoglaló

Újabb 7 nap elteltével lássuk a hét tévés híreit!kincsvadaszok_hatter.jpg

Visszatérő műsor az ATV-n

Január közepén jelentette be Németh S. Szilárd, az ATV vezérigazgatója, hogy több év után visszatér egy ikonikus talk-show-juk, A nő háromszor, melyben egy állandó női műsorvezető és két hölgy kérdezőtársa a meghívott vendégekkel beszélnek át, olyan, leginkább hölgyeket érintő témákat tabuk nélkül, mint a család, a karrier, a szerelem, a sikerek és a kudarcok. A műsort korábban Ábel Anita és Csisztu Zsuzsa vezette, idén viszont Köböl Anitával tér vissza, a korábbi vasárnap esti helyett új időpontban. A műsor heti rendszerességgel kerül képernyőre, az első adás stílszerűen március 8-án, azaz nőnapon lesz látható az ATV-n, 20:45-ös kezdettel.

Új évad a népszerű TV2-s műsorból

Január 22-én indult a TV2 műtárgykereskedő műsora, a Kincsvadászok, ami közepes nézettséggel indult, később azonban folyamatosan javulnak a számai. Ezért a TV2 már azelőtt berendelte a második évadot, hogy az első véget ért volna. A héten a csatornán már láthatók voltak a jelentkezésre buzdító felhívások, azonban nem sokkal később a műsorvezető, Tilla erősítette meg ezt azzal, mikor bejelentette közösségi oldalán, hogy valóban új évadot forgatnak a műsorból.

Folytatódik a Spektrum Home színházi talk show-ja

Március 3-ától új részekkel folytatódik a Spektrum Home-on látható színházi beszélgetős műsor, a Nyílt lapokkal, melynek jellege nem változik, most is adásonként négy színész fogja feltenni egymásnak azokat a kérdéseket, amelyeket egymásnak tettek fel a kártyák lapjain keresztül. A műsor ezentúl nem szombat, hanem vasárnap késő esténként kerül képernyőre a csatornán. A második évad 10 adásból áll, többek között Mácsai Pál, Für Anikó és Pogány Judit tűnik fel az epizódokban.

Kiderült, ki lehet a DWTS egyik versenyzője

A Blikk értesülései szerint Tóth Gabi lehet az egyik versenyző a Dancing with the Stars új évadában, melynek hátterében egyrészt a párja és a koncertje miatti próbák, másrészt az ősszel újrainduló Megasztár állhat. Mivel a tehetségkutató új zsűrifelállással tér vissza, így ez nem zárná ki, hogy a felszabaduló időben a táncos műsorra készülhessen. Mivel párja, Papp Máté profi táncos, ezért talán az sem elképzelhetetlen, ha a táncpartnere egyben a valódi partnere lenne, amire a műsor magyarországi történetében már volt példa, 2021-ben Cooky feleségével táncolt a műsorban. A tavalyi évadban nem mellesleg szerepelt Tóth Gabi volt férje, Krausz Gábor, aki meg is nyerte a műsort Mikes Anna oldalán.

dancing4_hatter_1.jpg

Képek: TV2 Csoport

Szólj hozzá

hírek ATV TV2 Tóth Gabi Spektrum Home Tilla Dancing with the Stars Kincsvadászok Hírek a hétvégére