Folytatódik a TV2 videósorozata, Somos András visszatér - Ez történt a héten

A nyári uborkaszezont követően visszatér a heti hírösszefoglaló, az aktuális tévés hírekkel.tv2_titkok_ramonaval_zambo_k_5.JPG

Folytatódik a TV2 Titkok Ramónával

Új epizódokkal folytatódik Lékai-Kiss Ramóna videósorozata, a TV2 Titkok Ramónával szeptember 4-étől. Adásonként egy-egy híresség, énekesek, színészek, televíziós személyiségek nyújtanak betekintést életük kulisszatitkaiba, ezáltal a nézők jobban megismerhetik azokat az ismert személyeket, akiket nap mint nap a képernyőn látnak. Az első szezon június 19-én indult, a műsorban eddig Till Attila, Gáspár Győző, Tóth Gabi, Szabó Zsófi, Stohl András, Caramel és L.L. Junior voltak a vendégek, a mostani széria első adásában Zámbó Krisztián mesél életéről.

Somos András ismét képernyőn 

Somos András több mint fél év után visszatér az ATV képernyőjére. A műsorvezető a Fórumban tűnik fel ismét.

Mint ismeretes, a műsorvezető ellen korábban indított fegyelmi eljárást a csatorna egy félreértésre okot adó kijelentését követően. Somos viszont nem várta meg a vizsgálat lezárását, másnap távozott a cégcsoporttól.

A csatorna most egy kutatás eredményére hivatkozva veszi vissza Somost, aki annyira népszerűnek számít a nézők körében, hogy petíciót is indítottak érte. Korábban a Media1 podcast-jében beszélt arról az ATV vezérigazgatója, hogy előrehaladott tárgyalásokat folytatnak a tévéssel. Ebből már lehetett sejteni, hogy a nézőknek nem sokáig kell nélkülözniük őt, emellett a portálnak az ügyre rálátó források is megerősítették az információt. Nemrég pedig Slazsánszky Ferenc egy betelefonáló kérdésére véglegesen tisztázta a kételyeket. A portál videón is megörökítette a válaszadást:

Kép: TV2 Média Csoport
Kövess minket Facebookon is, ahol további extra tartalmakat találsz.