Folytatódik Csocsesz műsora, Bíró Ada átalakul - Ez történt a héten

Egy hét elteltével ismét jelentkezik a heti hírösszefoglaló.1713349845-temp-aneifj_hero-normal_xl.webp

Folytatódik a Muzsika TV ikonikus műsora

Kedd esténként új adásokkal tér vissza a Muzsika TV hetente jelentkező műsora, a Muzsika TV Extra Csocsesszel. A mulatós, valamint a pop és retró műfaj legkedveltebb alakjai lépnek színpadra, a házigazda Csocsesz mellett, aki a fergeteges hangulatról gondoskodik. A mulatós sztárok közül többek között Mc Hawer és Tekknő, Tillinger Attila, Nótár Mary és Kincses Tünde, a pop és a retró világ tagjai közül Josh és Betti, Herceg, Csordás Tibi, illetve még számos más énekes lép fel, a 20 órakor kezdődő műsorban.

Megújuló Bíró Adával indul a Delta következő évada 

Szeptember 15-től 10 héten keresztül vasárnap délutánonként új adásokkal jön a Delta, ami az eddiginél látványosabb animációkkal, grafikai elemekkel kialakított stúdióban keresi a mindennapokat befolyásoló hétköznapi kérdésekre keresi a választ. Emellett a Delta mesterséges intelligencia alkotta "műsorvezetője", Bíró Ada szintén megújult külsővel jelentkezik, aki ezentúl a képek szerkesztésében is szerepet vállal, így a nézőknek saját meglátása szerint alakíthat ki egyedülálló látványt a virtuális térben. Az idei évad adásaiban a teremtés, a szín, a győzelem, az út, az ér vagy az álom különféle értelmezéseivel ismerkedhetnek meg a nézők.

Befejeződik az RTL focis reality-je

Jövő hét pénteken, szeptember 20-án véget ér Kabát Péter focis műsora, a Kabát FC. A reality-ben egykori futballisták készítették fel a Sebestyén Balázs által összegereblyézett focicsapatot balkáni környezetben, melynek utolsó hetén kiderül, hogy sikerül-e megvernie az albán fociklub tagjait Kabát csapatának. A Kabát FC-t - ami nem aratott nagy sikert a nézők körében - egyébként szeptember 23-tól a Házasodna a gazda váltja. 

Kép: MTVA