2023. okt 15.

Újraindul a Delta, új időpontban Szingli vagy svindli és új Showder Klub évad - Ez történt a héten

írta: Kólinger Zsombor
Újraindul a Delta, új időpontban Szingli vagy svindli és új Showder Klub évad - Ez történt a héten

Eltelt egy hét, vagyis itt az idő ismét áttekinteni a tévés híreket, e hétnek tévés történéseit.

Visszatér a képernyőre a Delta | MédiaKlikk

Visszatér a Delta

Hosszú kihagyás után, október 21-én újraindul a Delta Fejős Ádám meteorológus műsorvezetésével, aki neves tudósokkal, művészekkel, ismert emberekkel keresi a válaszokat a minket körülvevő világ kérdéseire - írja a MédiaKlikk.hu. Az adásokat virtuális térrel ellátott stúdióban veszik fel. 

A műsor 11 év szünet után tér vissza a köztévé képernyőjére, amit legutóbb Fiar Sándor vezetésével láthattak a nézők. Az új részeket viszont ezúttal nem szombat délelőtt, hanem délután, a Főmenü előtt sugározzák majd, 16 óra 30 perctől.

Műsorváltozás a Viasat 3-on

A Szingli vagy svindli október 2-án indult a Viasat 3-on az Adom a napom helyett, azonban a nézettsége tragikus, már-már lassan ott tart a dolog, hogy szó szerint senki sem nézi. Emiatt a Viasat lépéshelyzetbe kényszerült és műsorváltozás áll be - számolt be róla a SorozatWiki.

A változás értelmében hétfőtől, vagyis október 16-tól 22 óra helyett 20 órától kezdődnek a filmek, majd ezt követően, éjjel kezdődik a Szingli vagy svindli, azonban a filmek miatt ezentúl összevissza, nem egy fix időpontban, jellemzően 10 óra körül.

Új Showder Klub évad az RTL Kettőn

Október 15-étől új adásokkal érkezik a Showder Klub az RTL Kettőn, a szokott időben vasárnap 21 órától.

A Showder Klub immár 40 komikust számláló társulata idén ősszel is görbe, szubjektív és független tükröt állít a viharos közéleti eseményeknek és nem maradnak el a személyes hangvételű, önironikus poénok sem. A humor nagykövetei közül újra látható lesz a képernyőn - többek között - Kiss Ádám, Kőhalmi Zoltán, Rekop Gyuri, Tóth Edu, Csenki Attila, Somogyi András, Musimbe Dennis, Hajdú Balázs és Magyed is. Mellettük az elmúlt évek tehetségkutatóin köztudatba került Said Dani és Noé Bex is friss humorával színesíti és erősíti a Showder Klub palettáját. - fogalmaz az RTL közleményében.

0926_showderklub-25.jpg

Fotók: RTL Sajtóklub, MTVA

Szólj hozzá

Duna TV MTVA RTL Showder Klub Delta VIASAT3 Hírek a hétvégére Szingli vagy svindli