Szeptember 23-tól indul a Házasodna a gazda új évada

A műsorvezető ezúttal is Nádai Anikó. A műsorba visszatér Józsi gazda is.image_c06f194a2340a2f81e24e2281fee.jpg

Szeptember 23-tól minden hétköznap 21:30-tól az RTL-en a Házasodna a gazda társkereső realityben (Gyártó: UFA Produkció Kft.) hat gazda párkeresését követhetik nyomon a nézők. Vivien, Zsófi, Krisztián, Lajos, Máté és a tavalyi évadból visszatérő Józsi gazda végre találkozhatnak azokkal a társra vágyó jelentkezőkkel, akik szeretnének velük megismerkedni. A műsor idén is minden hétköznap este lesz látható, így napi rendszerességgel követhetik nyomon a nézők a szerelmi szálak alakulását.

Az első adásokban, a rapid randik láthatóak majd. A gazdák csodás helyszíneken fogadják a levelek alapján kiválasztott hölgyeket és urakat. A szingli párkeresők tehát egyből megtapasztalhatják a vidéki élet különleges miliőjét. A kiválasztottak pedig az első találkozást követően ott is maradhatnak a gazdánál.

A műsorban lesz egy nagy visszatérő is, a tavalyi évből Józsi gazda, aki úgy döntött idén újra belevág az ismerkedésbe. A döntését pedig Anikó, a Házasodna a gazda műsorvezetője fogja megkönnyíteni, ugyanis ő lesz az, aki kiválasztja számára a megfelelő hölgyeket, akikkel megismerkedhet. Hamarosan tehát az is kiderül, Józsi gazdára idén rátalál-e a szerelem.

Házasodna a gazda, szeptember 23-tól minden hétköznap 21:30-tól az RTL-en! A műsor epizódjai az RTL+ felületén is megtekinthetők. 

Fotó: RTL Sajtóklub
Kövess minket Facebookon is, ahol további extra tartalmakat találsz.