2024. ápr 06.

Újabb bokszmeccsek az RTL-en, új évaddal tér vissza az ATV vetélkedője - Ez történt a héten

írta: Kólinger Zsombor
Újabb bokszmeccsek az RTL-en, új évaddal tér vissza az ATV vetélkedője - Ez történt a héten

Ismét eltelt egy hét, lássuk a híreket.rtl_color_10_large.png

Újabb bokszmeccsek az RTL-en

Májusban a selejtezőkkel rajtol a HELL Boxing Kings elnevezésű nemzetközi versenysorozat, amelynek arca a bokszvilág egyik legismertebb kiválósága, Roy Jones Jr. lett. A MediaFuture interjút készített Mádi Tamással, a HELL Energy Promotion ügyvezetőjével és Popovics Adrienn-nel, a HELL marketingigazgatójával, melyből kiderült, Magyarországon az RTL közvetíti a gálákat.

A magyar egykori ökölvívók közül Erdei Zsolt, Kótai Mihály és Bunyós Pityu is csatlakozik az eseményhez, ugyanígy a többi országban az adott nemzet bokszolói segítenek a versenyzőknek a felkészülésben. A versenysorozatba jelentkezők között olimpikonok, világ- és Európa-bajnokok is vannak, összesen 13 ezren jelentkeztek a megmérettetésre, először a selejtezők fognak következni, majd az ősszel megrendezésre kerülő élő gálákat az RTL fogja közvetíteni, így a Sztárbox mellett egy másik esemény keretein belül is láthatunk ökölvívő-mérkőzéseket a csatornán.

Visszatérne az ATV volt műsorvezetője

A Magyar Narancs Somos Andrással készített interjút, melyben egyebek mellett szóba került az a Start adás, melyben azt ecsetelte, hogy jogi értelemben Kaleta Gábor nem követett el pedofil bűncselekményt. Az ügyvédként is tevékenykedő műsorvezető részletesen elmesélte, milyen beszélgetés zajlott le közte és Németh S. Szilárd között az adást követő estén és másnap, mely alapján arra a következtetésre jutott, hogy felfüggeszti televíziós tevékenységét. A beszélgetésben azonban azt állította, a csatorna vezérigazgatójával egyeztetett, mely után úgy érzi, kész visszatérni a csatornához, még ha nem is most és nem is heteken belül, de a júniusi választások után lehetősége lehet arra, hogy újfent az ATV képernyőjén köszönthesse a nézőket.

Érkezik az ATV vetélkedője

Ősszel új évaddal jelentkezik az ATV tudásalapú vetélkedője a Géniusz - erről a Media1 számolt be.

A műsorvezető továbbra is Gundel Takács Gábor lesz, aki elmondta, rengetegen jelentkeztek a következő szezonba, közülük sokan fiatalok. Ebből kiderül, hogy ezúttal nem a már látott és ismert arcok mérkőznek meg egymással, hanem új játékosok küzdenek meg a 10 millió forintos főnyereményért és a Géniusz titulus elnyeréséért.

ge_niusz7_gundeltakacs_gabor_atv.jpg

Képek forrása: RTL Magyarország, ATV Csoport

Szólj hozzá

box ATV bokszmeccs RTL Somos András A géniusz