2023. máj 08.

Tarolt a Legyen ön is Milliomos emlékadása az RTL-en

írta: ReklámInvázió
Tarolt a Legyen ön is Milliomos emlékadása az RTL-en

Több mint kétszer annyian választották vasárnap este az RTL-re egy alkalom erejéig visszatérő vetélkedőt, a Legyen Ön is Milliomost, mint a TV2-n futó Pepét.

loim.png

A friss nézettségi adatokból kiderült, a kereskedelmi szempontból fontos, 18-49-es korosztályban igencsak előkelő helyen végzett a Vágó István emlékére leadott adás. A műsor ugyanis a Mi kis falunk és a Forma 1-es közvetítés után a harmadik legnézettebb műsor lett a héten a fiatalok körében a maga 18%-os nézettségével (ez 196 ezer nézőt jelent).

A teljes lakosság tekintetében is szépen teljesített a 22 évvel ezelőtti felvétel. Az adatok szerint itt 657 ezer néző választotta a játékot, ami 19,3%-os SHR-t jelent.

A műsorral szemben a TV2 sorozata, a Pepe a fiatalok körében teljesen bedőlt a maga 12,1 százalékával, ami nagyjából 100 ezer nézőt jelent.

Vagyis, feleannyian választották a sorozatot, mint a Legyen Ön is Milliomost.

Egyébként az idősebbek körében sem remekelt a sorozat, az este hét órakor induló szériát ugyanis a teljes lakosság 10,7%-a választotta. Ez nagyjából 320 ezer nézőt jelent, amivel a sorozat csak a hét 82. legnézettebb programja lett.

A Pepe után futó Nagyfiúk 2. is kikapott a Milliomostól, a filmet ugyanis a fiatalok 11,3%-a választotta, ami nagyjából 131 ezer nézőt takar.

Korábban is jól ment az ismétlés

Az ismétlés egyébként azért is volt meglepő, mert 2017-ben az újonnan induló RTL Gold csatornán már újrajátszottak több Vágós adást. Bár ezeket is szép számmal figyelték a nézők, a tévétársaság úgy döntött, ötven résznél többet nem sugároz a játékból, melynek ismétlése 2019 elején abbamaradt.

 Fotó: RTL

Szólj hozzá

TV2 RTL Pepe Nézettség Legyen ön is milliomos