2021. jún 25.

Új napi sorozat a Keresztanyu alkotóitól, jön az első magyar napi krimisorozat!

írta: PéSza2
Új napi sorozat a Keresztanyu alkotóitól, jön az első magyar napi krimisorozat!

A Drága örökösök és a Keresztanyu nagy sikere egy új saját fejlesztésű napi sorozattal készül Hámori Barbara az RTL Klubra! Ez azért érdekes vállalás, mivel eddig ez a műfaj még nem igazán forrt ki hazánkban, pedig eléggé kedvelt műfajnak számít. 

logo_fin.jpg

A Hotel Margaret címet kapó sorozat a Balatonon fog játszani. A Blikk azt is megtudta, hogy a sorozatban szerepet kapott a Drága örökösök Valija Csarnóy Zsuzsa és a Barátok közt egykori Hannája, Nyári Dia. Hámori Barbara megerősítette a sorozat indulását és hamarosan indulnak a forgatások is:

„Igen, valóban készülünk egy új sorozattal, ami itthon új műfaj, hiszen napi krimi eddig nem volt. Könnyed, akció és vígjátéki elemeket is tartalmazó történet lesz, amely megidézi a Bujtor-filmeket, valamint az Agatha Christie-regényeket. Régi vágyam volt krimit rendezni, és örülök, hogy a Keresztanyu sorozat stábjával valósíthatom meg az álmomat, ami az én fejemből pattant ki. A forgatókönyv mindössze néhány hónap alatt készült, hamarosan kezdődnek is a forgatások, egy hónapra Tihanyba költözünk" - mondta a sorozat showrunnere.

Fotó: RTL Magyarország

Szólj hozzá

RTL klub Hotel Margaret