2021. feb 06.

Puskás Peti és Dallos Bogi mehet, Majka és Istenes Bence jöhet a tizedik X-faktorba

írta: FoA
Puskás Peti és Dallos Bogi mehet, Majka és Istenes Bence jöhet a tizedik X-faktorba

Miután a járvány miatt 2020-ban elmaradt a tervezett jubileumi, tizedik X-faktor, sokakban felmerült a kérdés, hogy vajon lesz-e változás a mentorok között, és vajon ki pótolja majd a közben teljesen váratlanul a TV2-höz távozó Lékai-Kiss Ramónát az RTL klub nagyszabású showműsorában. A Blikk a hétén informátoraitól több érdekes dolgot megtudott a még csak készülő showműsorral kapcsolatban, ezek jönnek alább.

x-faktor-logo-2019.jpg

A bulvárlap kedden napvilágot látott infomációi szerint nemcsak a műsorvezető személye, hanem a mentorok összetétele is változik majd, mivel egy bennfentes elárulta, Dallos Bogi és Puskás Peti nem tér vissza az új évadba. A lap informátora azt is elárulta, hogy több név is felmerült már, de könnyen lehet, hogy az Álarcos Énekesben is együtt szereplő Istenes Bence és Csobot Adél ülhet be majd a helyükre

Csobot Adél egyébként az X-faktornak köszönhetően vált országosan ismertté, ő lett a műsor harmadik, 2012-es szériájának harmadik helyezettje, míg párja, Istenes Bence 2013-tól 2016-ig vezette a showt, később pedig a legnagyobb videómegosztón közös dalfeldolgozásaik már több milliós megtekintésnél járnak.

De nemcsak az kérdés, hogy kik egyengetik majd a tehetségeket, hanem az is, hogy ki, vagy esetleg kik vezetik majd a műsort. Szintén a Blikk mai információi szerint az RTL klub Majkát tudja leginkább elképzelni a műsor házigazdájaként, ám ennek több bökkenője is van. A rapper-showman ugyanis jelenleg a TV2-vel áll szerződésben, de ez hamarosan lejár, így könnyen lehet, hogy Majka igent mond majd egykori tévéjének ajánlatára, ám ez korántsem biztos, hiszen a rapper korábban elmondta, nem szeretne már annyira tévézni. 

Majkát egyébként már korábban is szerette volna visszacsábítani az RTL klub, erre legutóbb 2017-ben volt példa, akkor is az X-faktor műsorvezetésére, ahol Lékai-Kiss Ramónával vezette volna együtt a showt, de a műsorvezető nemet mondott, és inkább az 50 milliós játszmában és a Sztárban Sztárban szerepelt szívesebben a TV2 képernyőjén.

Az átigazolással kapcsolatban a lap kereste az RTL Magyarországot és a műsorvezetőt is, előbbi kitérő választ adott, utóbbi pedig csak annyit mondott:

"Semmilyen ajánlatot nem kaptam. De ha kaptam is volna, az időben kiderül"

Ha az RTL sikerrel járna az átigazolást illetően, ez lehetne az utóbbi évek egyik legnagyobb igazolása Liptai Claudia mellett, aki 2019-ben, elsősorban színésznőként tért vissza anyacsatornájához, ám azóta már szerepet kapott az Álarcos Énekes második évadában, és szilveszter este egy négy órás show háziasszonyaként is az RTL-nél kapott lehetőséget 2 év után. 

32867206-2519202-aa83b71f5fbff4096ecc849c2d402e83-wm-2020-05-08-17-58-09.jpg

Majka az RTL-es kisebb munkái után a 2010-es évek legnagyobb TV2-es sztárja lett. 2010-ben ő vezette Rákóczi Ferivel az Ezek Megőrültek!-et több évadon keresztül, majd 2011 tavaszán a Nagy Duettet Liptai Claudiával, később pedig olyan népszerű műsorokban vállalt műsorvezetői szerepet mint az 50 milliós játszma vagy épp a Rising Star, de 2013-tól 2018-ig a legnépszerűbb zsűritagja volt az ország házibulijának, a Sztárban Sztárnak is. Jelnlegi utolsó munkája a 2020-as első Nicsak, ki vagyok? - A rejtélyek színpada, melyben a győztes sztárcsapat (Hajós András és Judy mellett) kapitánya volt.

Fotó: RTL klub, TV2

Szólj hozzá

TV2 X-faktor RTL klub