2023. okt 01.

Bonyolult MTI-hírek és nehezen kimondható szavak vitték a prímet ezen a héten

írta: Kólinger Zsombor
Bonyolult MTI-hírek és nehezen kimondható szavak vitték a prímet ezen a héten

Eltelt egy újabb hét, lássuk, mi történt az elmúlt hét napban tévés fronton.

Élet+Stílus: A bakikkal együtt ment le a Tények péntek esti műsora, Andor  Éva „elmondhatatlan MTI-szövegekre" panaszkodott | hvg.hu

Baki a Tények Estében

A hét elején elsőként a 444 számolt be arról, hogy a szeptember 22-én éjjel leadott Tények egy olyan változatát tette közzé a TV2 a visszanéző felületén, melyben a hírolvasó, Andor Éva többször is bakizik. A teljesség igénye nélkül:

  • nyolcvanezer helyett nyolcezret mondott,
  • de nem tudta kimondani a honvédelmi miniszter nevét sem.
  • és ha ez még nem lenne elég, az MTI által kiadott tudósítások miatt is elégedetlenkedett,

A TV2 állítása szerint "belső hiba" miatt került ki a nyers felvétel. A Média 1 érdeklődésére pedig azt közölte a társaság, hogy elégedettek a híradós szakmai munkájával.

Változások a TV2 estéiben

Az már talán senkinek nem okoz meglepetést, hogy a TV2 minden héten (már nem túl nagy meglepetésre) megváltoztatja valahol az előre kiadott programját. Most is valami hasonló történik azzal a különbséggel, hogy ezt már előre megtervezhette a csatorna. Október 6-án ugyanis véget ér a Séfek Séfe és a Kőgazdag fiatalok, előbbi helyére az Ázsia Expressz, míg utóbbi helyére a Nagy Ő érkezik 9-étől.

azsia-expressz-mexiko_felfedezzuk_amerikat.jpg

Duplázik a Voice

Október 1-jén, vasárnap este lesz látható a Cápák között idei évadának utolsó adása, ami egyben azt is jelenti, hogy a műsor történetében ez lett a legrövidebb évad, a maga 5 részével. Azonban - legalább 2 hétig - nem maradnak üresek az RTL vasárnap estéi, október 8-án és 15-én ugyanis 19 órától a Voice kezdődik, vagyis ezen a két héten nemcsak szombat este lesz látható a műsor. 

Idén új hangot keresünk – érkezik a The Voice az RTL-re

Ők vezetik a Csináljuk a fesztiált! idei évadát

Az már korábban kiderült, hogy új évaddal folytatódik a Dunán folytatódik a Csináljuk a fesztivált!, most viszont az is bizonyossá vált, hogy a műsorvezetők személyében sem lesz változás, ugyanis az elmúlt évekhez hasonlóan Fodor Imre és Rókusfalvy Lili lesz a műsor két házigazdája.

A részletekre később visszatérünk.

20220326csinaljuk-a-fesztivalt.jpg

Fotók: MTVA, RTL, TV2 Csoport

Szólj hozzá

TV2 MTVA RTL The Voice Tények Csináljuk a fesztivált Hírek a hétvégére