2023. sze 09.

Gundi visszatérése és a TV2 nyomulása vitte a prímet a héten

írta: Kólinger Zsombor
Gundi visszatérése és a TV2 nyomulása vitte a prímet a héten

Egy hét kihagyással ugyan, de itt az idő ismét összefoglalni, milyen hírek érkeztek a kereskedelmi média háza tájáról.

347438803_209196312051571_4183222352266521523_n.jpgÉrkezik egy új reality a TV2-re

Jön a világszerte népszerű Rich Kids című reality magyar mutációja, a Kőgazdag fiatalok a TV2-re.

img_20230829_201808.jpg

A műsorban olyan tizen- és huszonéves fiatalok életét követhetjük, akik olyan dolgokat engedhetnek meg maguknak anyagi helyzetüknél fogva, amiket az átlagemberek nem. A műsor szeptember 18-án indul és pár napja az is kiderült, hogy 22:25-kor kezdődik, nagyjából bő egy órás adásidővel.

A TV2 érdekesen reagál a Voice-ra

A TV2 már múlt héten ún. Szerencsekerék VIP adással akarta felvenni a versenyt a Voice-szal, ami többé-kevésbé sikerült is, mert hasonló nézettséggel futott a két műsor a kiemelt célcsoportban, de úgy tűnik, ezzel nem voltak megelégedve. Ugyanis már korábban bejelentették, hogy szombat este is látható lesz a Sztárban Sztár leszek!, 21 órától.

Azonban, ezt is felülírva, már a Voice előtt fél órával, 19:30-kor elkezdődik a műsor, ráadásul hasonló időben érnek véget, így abszolút konkurálni fognak egymással. Az e heti Szerencsekerék ebből kifolyólag utána, 21:50-től látható, vagyis tulajdonképpen ez a műsor a Gyertek át!-tal fog menni azonos időpontban.

A nézettségi adatokra hétfőn visszatérünk.

Nemcsak a TV2--n lesz látható napi reality 

Hétfőn a SuperTV2-n indul a Power of love, mely némiképp hajaz az előző (és egyben első) ilyen jellegű műsorra, a Money or Love-ra, amely szintén ezen a csatornán volt látható. Az a műsor 21 órakor kezdődött, szemben a Power of love-val, mely 19 órától látható és az előzetes tervek szerint a hét minden napján, két és fél órában lesz látható.

pol_hatter.jpg

Pár napja bemutatták a műsor szereplőit is, köztük VV Renátóval, aki 2020-ban szerepelt a ValóVilág tizedik évadában. Ott botrányos szereplésével hívta fel magára a figyelmet, a nézők szeme láttára manipulálta és alázta meg villabeli barátnőjét, Fru-t. Kíváncsian várjuk, hogy ebben a műsorban is ezt az énjét láthatjuk-e. 

Gundel Takács Gábor ismét az éterben

Szeptember 7-ével, közel 20 év után ismét visszatért a reggeli rádiózáshoz Gundel Takács Gábor, aki a Jazzy Rádió Business Class című üzlettel, gazdasággal kapcsolatos műsorát vezeti másodmagával. A visszatérés kapcsán Gundi így fogalmazott: 

„Az elmúlt két évtizedben többször is lett volna lehetőségem arra, hogy visszatérjek a reggeli rádiózáshoz, ami újságírói szempontból a legszabadabb műfaj, de egyik műsort sem éreztem a magaménak. A Business Class értékrendjével, tartalmas, mégis közvetlen stílusával viszont könnyen tudok azonosulni, ráadásul a zenei ízlésem is hasonló a Jazzyhez."

ge_niusz7_gundeltakacs_gabor_atv.jpg

A tévés polihisztor egyébként nem minden reggel lesz hallható a műsorban, azt ugyanis többedmagával vezeti. 

Fotók: TV2 Csoport, ATV

Szólj hozzá

TV2 RTL The Voice Gundel-Takács Gábor Sztárban sztár leszek Money or Love Hírek a hétvégére Szerencsekerék VIP Power of love