2023. aug 21.

Folytatódik a Géniusz, több műsor pedig átalakul ősszel az ATV-n

írta: Kólinger Zsombor
Folytatódik a Géniusz, több műsor pedig átalakul ősszel az ATV-n

Bejelentette az ATV, milyen műsorokkal készülnek az idei őszre Többek között visszatér a csatorna díjnyertes vetélkedője, ezenkívül új formátumok mutatkoznak be és több emblematikus műsor megújul - tudatta a csatorna hétfői közleményében, melynek részleteit a TOVÁBB után olvashatjátok.

ge_niusz7_gundeltakacs_gabor_atv.jpg

A Media1 által is közzétett közlemény szerint a csatorna augusztus 28-án indítja az őszi tévés szezont. Ennek egyik fontos pillére lesz a Géniusz című vetélkedő, melyet szeptember 11-től minden hétfőn, 20:30-tól láthat a nagyérdemű. A műsor szabályai is megújulnak idén, ezekről korábban már írtunk.

Szintén képernyőn marad a #Bochkor is. A közlemény szerint a Bochkor Gábor által vezetett talkshow az ősz második felében tér vissza, melyet továbbra is a vasárnap este láthatnak a nézők. 

Változások a közéleti műsorokban

 

Továbbá bejelentették azt is, milyen változások várhatók a közéleti műsorok terén is.

  • Augusztus 28-án, hétfőn 21:55-kor visszatér az Öt című vitaműsor. A véleményvezérek élő politikai show-ját ezentúl Vogyerák Anikó vezeti, a műsorhoz pedig csatlakozik Schiffer András, egykori politikus is.
  • A televízió vitaműsora, a Csatt Egri Viktorral augusztus 29-től keddenként 21:55-től lesz látható a megszokott heves szócsatákkal.
  • Szeptember 13-án debütál az ATV új műsora, az Élőben jófej. Az Önkényes Mérvadó című Spirit FM rádióműsorból már jól ismert Horváth Oszkár hangosan gondolkodó műsorában szerda esténként nagy érdeklődésre számot tartó témák állnak a középpontban, ezen keresztül ismerhetik meg Horváth Oszkár vendégeit a nézők. Közéleti személyek, celebek és véleményvezérek osztják meg gondolataikat az élet legfontosabb ügyeiről.
  • Októbertől minden hétköznap este 20:45-től jelentkezik az Aktuál című műsor, amely a Nap híre utódja, új arculattal és díszlettel, de továbbra is a legfontosabb napi híreket vesézi ki szakértőkkel Krug Emília és Bodacz Balázs.
  • A Húzós podcast szeptember 23-án szombatonként 22:30-kor folytatódik az ATV-n. A csatorna által újra életre keltett Halhatatlanok Társulatának legújabb Örökös Tagjaival beszélget Rónai Egon. A portréműsorba minden díjazotthoz meglepetésvendég is érkezik.

További részleteket az őszi szezon újdonságairól ide, illetve ide kattintva lehet olvasni.

Fotó: ATV

Szólj hozzá

ATV Bochkor Gábor Gundel-Takács Gábor #Bochkor A géniusz