2022. okt 20.

Ezek jönnek 2023-ban az ATV-re és a Viasat3-ra

írta: Szerencsekerék
Ezek jönnek 2023-ban az ATV-re és a Viasat3-ra

Ahogy arról korábban beszámoltunk, ma tartották a 2023-as Big Picture nevű tévés konferenciát, ahol az RTL és a TV2 is fontos bejelentéseket tett, de persze nemcsak ők árultak el részleteket hamarosan induló műsoraikról, hanem két kisebb csatorna, az ATV és a Viasat3-at (is) üzemeltető Antenna Group. Hogy mivel készülnek ők, az kiderül a TOVÁBB gombra kattintva.

atv_logo_2018.png

ATV

A cégcsoport részéről Zájer Attila kereskedelmi igazgató árulta el, milyen műsorok érkeznek a következőkben a csatornára, melyeket a Media1 szemlézett. Ezek szerint 2023-ban újra látható lesz Gundel Takács Gábor népszerű vetélkedője, a Géniusz, ami az év végéig képernyőn marad. Az tudásalapú műsor idei utolsó, különleges része szilveszterkor lesz látható. 

Kisebb szünet után szintén szilveszter este tér vissza a képernyőre Bochkor Gábor talkshowja is, a #Bochkor, ami aztán 2023-tól csakúgy, mint eddig, hetente egy alkalommal jelentkezik majd új részekkel.

Ezen felül új műsorvezetővel visszatér a hírcsatorna népszerű vitaműsora, a Csatt! is, melynek első adása november 7-én, hétfőn este lesz látható az ATV-n. A korábbi évekhez képest változás lesz, hogy ezúttal már nem Rónai Egon vezeti majd a vitákat, hanem Egri Viktor, aki új házigazdaként debütál a csatornán.

Viasat3

Tartogat meglepetéseket a másik, kisebb kábelcsatorna, a Viasat3 is. Szintén a Media1 írt róla először, hogy 2023 tavaszán itt láthatják a nézők a Ready to Mingle brit ITV-s társkeresőműsort.

viasat3_hu-logo_0.png

A konferencián bejelentett újfajta realityben a játékosok egy része az igaz szerelem megtalálása miatt jön a műsorba, viszont néhány jelentkező csak a pénzre hajt.

Az ő feladatuk elhitetni a szerelmesekkel, hogy ők is társra vágynak, és ha a kiválasztás során őket rájuk esik a kiválasztott választása, akkor az egyik fél veszít és a másik elnyeri a pénzt. A casting már elkezdődött, hamarosan elkezdik a forgatást is.

Mindezek mellett a karácsonykor visszatérő Ide Süss! folytatásáról is döntött a csatorna - írja a SorozatWiki. A tévés oldal beszámolója szerint a műsor hetedik évada már a legnagyobb titokban le is forgott, melyet - ha minden igaz - 2023 tavaszán láthatnak majd a nézők.

Ezek alapján nemcsak az RTL és a TV2 kínál majd izgalmas műsorokat jövőre, hanem a kisebb csatornák is, melyek esetleges későbbi bejelentéseit mi is nyomon követjük majd.

Fotók: ATV, Antenna Group

Szólj hozzá

ATV VIASAT3 Ide süss! A géniusz Ready to Mingle