2023. júl 15.

Őszi tévés szezon 2023 - Mit nézünk a tévében idén ősszel?

írta: FoA
Őszi tévés szezon 2023 - Mit nézünk a tévében idén ősszel?

Most már hagyománynak számít itt a ReklámInvázió blogon, hogy évről évre csatornákra bontva részletezzük, mit lehet majd nézni az adott év őszén a kisebb és nagyobb kereskedelmi tévéken, illetve a közszolgálati főadón, a Duna TV-n. 

nevtelen-1.png

A 2023-as ősz előreláthatólag óriási változásokat és nagy meglepetéseket hozhat. Ennek egyik oka, hogy 2023-ban fölényesen nyerte az estéket a fiatalok körében a TV2, a konkurens RTL pedig látszólag szenved. Míg az év első felében a Drága Örökösök, később az új vetélkedő, a Tippelj és vidd el!, cikkünk írásakor pedig az Activity okozhat némi fejfájást a Nagytétényi út fejeseinek. Épp ezért az idei őszre nagyon készülnek, temérdek új műsort és formátumot már korábban bejelentettek, ezeket később itt részletezzük.

De készül a TV2 is, az ő céljuk az idei év legfontosabb időszakában az, hogy tovább erősítsék piacvezető pozícióikat. Tovább bonyolítja a dolgot, hogy ezúttal a két nagy kereskedelmi adó mellett egy nagyszabású műsorral készül a Viasat3 is, a Dunára pedig nagy valószínűséggel idén ősszel érkezik a zászlóshajó, vagyis a Csináljuk a fesztivált! harmadik évada is.

És ez még csak a kezdet. Rovatunkban idén is igyekszünk összeszedni azokat a műsorokat, melyek idén képernyőre kerülnek. 

Folyamatosan frissülő írásunk a menüsor "Őszi szezon 2023" részére és ide kattintva is megtalálható.

Fotó: RTL, TV2 Csoport

Szólj hozzá

ATV Duna TV TV2 RTL VIASAT3 Őszi tévés szezon 2023