2023. aug 19.

Szőke Zoltán megy, Geszti Péter jön, Barabás Éva sehol - Ez történt a héten

írta: Kólinger Zsombor
Szőke Zoltán megy, Geszti Péter jön, Barabás Éva sehol - Ez történt a héten

Ahogy arról már mi is írtunk, a héten bejelentette az RTL és a TV2, milyen műsorokkal készülnek az idei ősz elején. Ennek fényében nem unatkoztunk, ez azonban azt is jelenti, hogy visszafogottabb heti hírösszefoglalóra lehet számítani, amiben ezen a héten Berényi Miki és Barabás Évi játssza a főszerepet. Részletek alább.

jiyktkpturbxy9jntg2nzqwowvkztbknjqzyzixztvmotaxmtaxzwvmnc5qcgeslqmazljnfw_ndpitbc0dim0bwg.jpg

Szőke Zoltán pórul járt

A Barátok köztben Berényi Miklóst alakító Szőke Zoltán két évvel ezelőtt vonult vissza a tévés szerepléstől, majd Erdőkertere költözött, ahol a települési faluházat vezette. Azonban ezen állása mellett egy másik munkára is leszerződött, ezért felmondtak neki, mely szerződés lejárta után egy új állást kínáltak volna neki, azonban ezzel a lehetőséggel nem élt, így végül "közös megegyezés" alapján távozott - írja a Blikk.

Történt ugyanis, hogy Szőke idén április 30-án kirúgta beosztottját, Bajáki Bernadettet a faluházból, majd május 2-án tanácsadói szerződést kötött vele. Nem sokkal később, május 25-én Bajáki Bernadettet a kerepesi művelődési ház intézményvezetőjének nevezték ki. Június 2-án aztán a kerepesi művelődési ház Facebook-oldalán Szőke Zoltánt mint az intézmény művészeti vezetőjét mutatták be.

Magyarul a végső állapotban Szőke 8 órában dolgozott Erdőkertesen és 8 órában tanácsot adott Kerepesen, míg Bajáki 8 órában tanácsot adott Erdőkertesen, miközben 8 órát dolgozott Kerepesen. Ez okozta "Berényi Miki" vesztét.

Geszti Péter új műsorral jelentkezik

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, Geszti Péter a VIASAT3-on indít új műsort. Az augusztus 28-án induló Adom a napom szokatlan, ún. cross-platform, azaz több felületen zajló műsor lesz, mely egész napos élményt kínál a nézőknek, akik a meghívott vendégeknek szinte egy teljes napjába benézhetnek egy online felületen, élőben. Ezt követően esténként, 20 órától Geszti Péter egy stúdióban ülteti le őket beszélgetni, szintén élőben.

A műsor készítői azt ígérik, hogy az Adom a napom a meghívottak egy új, eddig nem ismert oldalukat mutatja majd meg, a lehető legőszintébb módon. A vendégek között ott lesz többek között Alföldi Róbert, Curtis, Gálvölgyi János, Kajdi Csaba és Majoros Hajnalka is.

Azt viszont továbbra sem tudni, hogy kik lesznek a műsor első szereplői. Valószínűnek tartjuk, hogy ez csak az első adásban fog kiderülni...

Kiderült, miért tűnt el Barabás Éva

Június 23-án volt látható utoljára a Fókuszban Barabás Éva, már akkor is egy szék "kíséretével" a háttérben, ugyanis egy felkonferálás gyakorlása közben összetörte magát. A csütörtöki Fókuszban elmondta, pontosan mi történt: 

„Délután fél kettőkor hirtelen kitaláltuk, hogy mindenképpen legyen benne az adásunkban a Marics Peti nagy esése, amit ahogy konferálok, becsúszok és beesek a kamera elé. Erre megcsináltam a stúdió előtt, adás előtt öt perccel. Olyan hihetetlenül fura leszúrt Rittbergert produkáltam, mint hogyha egy ilyen fél spárgába vagy gátülésbe zuhantam volna bele azzal, hogy a cipőim sarka kicsúszott két irányba. Rázuhantam az ülőgumóra, a fenekemre és ott aztán szakadt minden. Amikor felálltam és azt éreztem, hogy a jobb lábam nem mozdul, és meg kellett fognom, tartanom a combomat, éreztem, hogy valami nem kerek. Így sántikáltam a stúdióba." - idézte fel.

Barabás Éva

Ezután a stábtagok intézkedtek, adás közben viszont gyakorlatilag mozdulni nem tudott. Az elmúlt hetekben azonban a nézőknek is feltűnt a rejtélyes eltűnése, ezért épp időszerű volt elmondani, mi történt. Hamarosan egyébként visszatér a képernyőre, adta hírül az rtl.hu, ahol a Barabással készült interjú is látható.

Fotók: RTL

Szólj hozzá

Barátok közt RTL Geszti Péter Barabás Éva VIASAT3 Berényi Miklós Szőke Zoltán