2023. dec 11.

Idén szilveszterkor újra lesz Csináljuk a fesztivált a Duna TV-n

írta: FoA
Idén szilveszterkor újra lesz Csináljuk a fesztivált a Duna TV-n

Ráadásul hosszabb is lesz, mint szokott.csinaljuk-a-fesztivalt-2022.jpg

December 31-én ismét lesz Csináljuk a fesztivált a Duna TV-n - derült ki a hétfőn nyilvánosságra került műsorújságból. Kiderült továbbá, hogy a show hosszabb is lesz, mint szokott, ugyanis már 21:30-tól látható lesz, egészen éjfélig.

A szilveszter egyébként a köztévén nem sok meglepetést tartogat, az esti Híradó és Nemzeti Sporthíradó után a Bagi-Nacsa Orfeuma kerül képernyőre. Ez azért is okoz némi meglepetést, mert egy évvel ezelőtt még egész napos keretműsorban láthattuk a két humoristát, most azonban újra visszatérnek a korábban megszokott, hatvan perces műsorokhoz. 

A szilveszter másik fontos műsora a Dankó Gála lesz, ami vélhetően a tavaly Dankó10 gála sikerei után lesz ismét képernyőn. 

Ezt követi majd az említett showműsor, aminek a hatodik válogatóját láthatják a nézők. De ahogy történt az tavaly is, idén is biztosan készülnek meglepetésekkel a készítők. Fontos megjegyezni, hogy a szilveszteri vetítés miatt egy nappal korábban, december 30-án nem lesz Csináljuk a fesztivált, a zenei műsor helyett ugyanis a Fábry - vélhetően szilveszteri - adása kerül majd adásba.

Az esti műsorok mellett az év utolsó napjának kínálatban szerepet kap Borbás Marcsi is, aki a Borbás Marcsi szakácskönyve című műsorral jelentkezik majd.

Fotó: MTVA

Szólj hozzá

Szilveszter Duna TV Fábry Csináljuk a fesztivált szilveszter2023