2020. aug 08.

Ezek jönnek ősszel az RTL-re!

írta: FoA
Ezek jönnek ősszel az RTL-re!

Az RTL klub idén az őszi szezonját ezen a héten hétfőn, vagyis augusztus 3-án, a Konyhafőnök új évada került képernyőre, melyet a stáb még a koronavírus járvány alatt forgatott. Ám nemcsak a hétköznapok alakultak át hétfőtől, hanem a szombat esténként is, ahová ma visszatért a Fókusz Plusz, valamint a Mi kis falunk is. Előbbi magazinból ma kiderült, hogy milyen újdonságokkal is készül a csatorna őszre, ezekről részletesebben a TOVÁBB gomb után írunk.

rtl_klub_black_logo.jpg

Visszatér a Házasodna a Gazda, utoljára jönnek a Drága Örökösök

Új évaddal jönnek idén a gazdák, ami már a harmadik lesz 2012 és 2019 után. Az ősszel érkező párkeresőben továbbra is Nádai Anikó lesz a műsorvezető. A Házasodna a gazda hamarosan visszatér az RTL klub képernyőjére. A Fókusz Plusz mai riportjából kiderült, hogy a gazdák már készülnek a műsorra, és annak indulására.

 

Újra jönnek Ökörapáti lakói is, akik a negyedik évaddal térnek vissza az RTL klub képernyőjére. A sorozat új, egyben záró etapjában minden, eddig felmerült kérdésére választ kapnak a Szappanos család tagjai, valamint a nézők is. A Drága Örökösök utolsó évadának felvételei július 27-én fejeződtek be.

Idén már a negyedik évadával tér vissza a Sebestyén Balázs vezette Nyerő Páros is a képernyőre. Az új évadban továbbra is Balázs lesz a műsorvezető, aki ma azt is elárulta, lesznek minden eddiginél durvább feladatok is a realityben.

Új évaddal jön a ValóVilág. A reality, tizedik, jubileumi új évadának női műsorvezetője Nádai Anikó lesz, míg a férfi műsorvezető továbbra is Puskás Peti lesz. A reality főnyereménye továbbra is 36 millió forint lesz, a műsor pedig naponta jelentkezik majd az RTL II-n.

vv10_logo_2020_07_01.jpg

Új évaddal jön az Álarcos Énekes is, így ősszel újra azt találgathatja az egész ország, hogy kik vannak a maszkok mögött. Arról, hogy mikor, és milyen formában kerül képernyőre a műsor, még nem tudni. Azt mindenesetre Verebély Marcell, a műsor kreatív producere elmondta, hogy vadonatúj jelmezek, és új hírességek is dukálnak majd a műsor őszi, második évadához.

alarcos_enekes_rtlklub.jpg

Visszatér az Apatigris is. A Scherer Péter főszereplésével készült vígjátéksorozat a karantén miatt egy rész után lekerült az RTL klub képernyőjéről. A rajongóknak jó hír, hogy a sorozat új évaddal tér vissza a képernyőre, sőt, már a forgatások is elindultak. 

Az ötödik évadával visszatér a Mi kis falunk is, az új évadban többek között az is kiderül, hogy milyen eredménye lett Erika terhességi tesztjének, amit a negyedik évad végén végzett el.

Fotók: RTL klub

Szólj hozzá

RTL klub Mi kis falunk Drága örökösök Házasodna a Gazda! Álarcos énekes Őszi szezon 2020