Kozma Dominik és Szabó Kimmel Tamás is szerepelhetett volna az idei Sztárboxban

De mégsem lépnek ringbe idén.nevtelen_4.png

Az eredeti tervek szerint Szabó Kimmel Tamás és Kozma Dominik is szerepelt volna az idei Sztárboxban - írja a story.hu.

A bulvárlap úgy tudja, nem csak a hivatalosan bejelentett indulók erősítették eredetileg a bokszműsor idei évadának csapatát, az RTL ugyanis úgynevezett "tartalékembereket" is szerződtethetett. Erre azért lehet szükség, mert menet közben adódhatnak váratlan helyzetek, netán sérülések, ami miatt egy-egy versenyző nem folytathatja tovább a felkészülést.

A portál szerint erre a gyakorlatban is volt példa. A lap munkatársának információi éppen egybevágnak azzal a feltételezéssel, amit az egyik internetes kibeszélőportálon szellőztettek meg az emberek, azaz, hogy eredetileg Szabó Kimmel Tamás, valamint Kozma Dominik is a Sztárbox csapatát erősítette volna. Az egyik hozzászóló szerint az úszó azért fújt visszavonulót, mert a felkészülés során lesérült, de volt olyan kommentelő is, aki szerint „Dominik nem megsérült, hanem rohadt lusta volt, és elfelejtett edzésre járni, ezért kirakta a producer”.

A story.hu egyébként kereste Kozma Dominikot is, aki annyit közölt, hogy az RTL engedélye nélkül nem nyilatkozhat. A lap kereste Szabó Kimmel Tamást is, őt nem érték el, a csatorna pedig nem kívánt nyilatkozni az ügyben.

Fotó: RTL
Kövess minket Facebookon is, ahol további extra tartalmakat találsz.