Hat év után visszatérhet a TV2-höz Liptai Claudia

Állítólag a Sztárban Sztár zsűritagja lehet.38019281_2900951_a4cfc9a444c2e91db81c663644f4f379_wm.jpg

Hat év után visszatérhet a TV2-höz Liptai Claudia - írja a Blikk.

A portál szerint esélyes, hogy a színésznő-műsorvezető a Sztárban Sztár All Stars évadában tűnik majd fel - zsűritagként.

"A TV2, pontosabban a Sztárban sztár All Stars egyik legnagyobb problémája, hogy számos, korábban a műsorban szereplő közönségkedvenc az RTL-hez igazolt vagy egyszerűen csak nem akar újra a sztárokat utánzó show-ban szerepelni. A hírességek feladták a leckét a készítőknek, de az szinte az első pillanattól kezdve terv volt, hogy a tizedik évadra, amely egyébként is arról szól, hogy korábbi versenyzők mérik össze újból a tudásukat az átváltozás művészetében, a zsűriben is helyet kapjanak a korábbi csillagok. Így viszont Liptai Claudiának ott lenne a helye" - nyilatkozta egy informátor a lapnak.

A Blikk kereste a TV2 sajtóosztályát is, ahol azt írták, "a műsor szereplőinek és zsűrijének névsorát később hozzuk nyilvánosságra".

Liptai Claudia 2018-ban hagyta ott a TV2-t. 2019 júliusában az RTL klubhoz igazolt, ahol előbb a Tanár című sorozat egyik főszereplője lett, később pedig olyan műsorokban is feltűnt, mint az Álarcos Énekes, a NőComment vagy a Mestercukrász. A műsorvezető azonban már tavaly sem kapott munkát a csatornától (helyette a Viasat3 Szingli vagy svindli című műsorában tűnt fel), így nem lenne meglepő, ha valóban csatornát váltana.

Fotó: RTL Sajtóklub
Kövess minket Facebookon is, ahol további extra tartalmakat találsz.