2019. júl 18.

Az év tévés átigazolása, Liptai Claudia az RTL-nél

írta: FoA
Az év tévés átigazolása, Liptai Claudia az RTL-nél

18 év után visszatér az RTL klubhoz Liptai Claudia, ez tegnap este derült ki a Fókuszból. A műsorvezető 18 éve, botrányos körülmények között szerződött át a TV2-höz, ahol kezdetben a róla elnevezett délutáni show-t vezette, majd később ő lett a Big Brother, a Megasztár, vagy épp a Nagy Duett müsorvezetője. 2018 decemberében intett búcsút a TV2-nek, akkor a műsorvezető azt mondta, szabadúszó szeretne lenni.

Nemrég napvilágot látott az a pletyka, miszerint Claudia idén ősszel a Spektrun Home-on vezeti majd saját, Férfiszemmel című műsorát. Bár nagyon úgy néz ki, hogy Claudia a fent említett csatornánál köt ki, most azonban kiderült, hogy Claudia nemcsak ott, de az RTL klub képernyőjén is feltűnik majd a Tanár című sorozat 3. évadában.
liptai_claudia_a_tanar.jpg

Liptai 20 színésznő közül bizonyult a legjobbnak, így a sorozat következő évadától majd Ő alakítja Barbarát, a matektanárt.

Claudia tévés pályája 1993-ban indult a Szomszédok című teleregényben. 1999 őszén szegődött az RTL klubhoz, először a Csíííiz-ben szerepelt olyan színészekkel, mint Beleznay Endre, vagy Magyar Attila. 2000-ben a Pasik! című szitkomban mellékszereplőként folyamatosan feltűnt. 2001-től ő lett az egyik műsorvezetője a Találkozások című sztármagazinnak, amit 2002 tavaszán hagyott ott.

Fotó:RTL klub

Szólj hozzá

Liptai Claudia RTL klub A Tanár