2021. már 17.

Új cukrászműsor az RTL-en, Liptai Claudia lehet az egyik műsorvezető

írta: FoA
Új cukrászműsor az RTL-en, Liptai Claudia lehet az egyik műsorvezető

Új gasztro-reality indul az RTL klubon, amely a Konyhafőnök-család legújabb tagja - a Konyhafőnök, a Konyhafőnök Junior és a Konyhafőnök VIP után - amely Mestercukrász címmel kerül majd képernyőre. A műsorba olyanok jelentkezését várják, akik úgy érzik, otthonosan mozognak a sütemények, torták és egyéb édességek világában. Részletek a műsorról a csatorna közleményében a TOVÁBB gomb után, ahol az is kiderül, hogy mi köze lehet a műsornak Liptai Claudiához.mestercukrasz_logo_final_20210311_page_03_002.jpg

A Konyhafőnök és a Konyhafőnök VIP után hamarosan érkezik a Konyhafőnök család legújabb tagja, a Mestercukrász, az édesszájú Konyhafőnök elnevezésű cukrászverseny (gyártó: Solaz Média), ahova várják azok jelentkezését, akik járatosak a sütemények, torták, krémek és csodás finomságok elkészítésében, és úgy érzik, hogy tudásukkal és szenvedélyükkel elnyerhetik a Mestercukrász címet.
Az 5 millió forintos nyeremény, a zsűri és a konyha várja a desszertcsodákat készítőket, akik lehetnek olyanok, akiknek a kisujjában van a cukrászat és a sütés összes fortélya, vagy éppen lelkes amatőr édesség zsonglőrök.
Aki úgy érzi, vagy akiről a környezete úgy gondolja, hogy a feledhetetlen édességek elkészítése igazán az ő terepe, az kattintson a www.rtl.hu/mestercukrasz/jelentkezz oldalra és jelentkezzen a Mestercukrász, az édesszájú Konyhafőnök versenybe.
Mutasd meg, hogy a Te édességeid a legjobbak, légy te a Mestercukrász és vidd haza az 5 millió forintos nyereményt! - áll az RTL Magyarország mai sajtóközleményében

A műsor előkészületei néhány hétig teljes titokban folytak, ám ennek ellenére is a Blikk már korábban kiderítette, hogy a műsorban műsorvezetői/zsűritagi szerepet vállalhat Liptai Claudia és férje, Pataki Ádám, akik már sok helyen bizonyították, hogy jó párost alkotnak együtt, jelenleg az egyik budapesti kereskedelmi rádióban vezetnek együtt műsort, valamint saját színpadi műsoruk is van, amely az Édeskettes címet viseli.

Liptai Claudia 2018-ban, 16 év után távozott a TV2-től, ahonnan útja 2019 júliusában korábbi munkahelyéhez, az RTL klubhoz vezetett, ahol a nemrég véget ért A Tanár című sorozat 3. évadától alakítja az egyik főszereplőt, Barbarát. 2020-ban Claudia feltűnt a tavalyi év legnézettebb showjában, az Álarcos Énekesben, majd szilveszterkor egy négy és fél órás showt, a NőComment szilveszteri különkiadását vezette az RTL II-n.

Fotó: RTL Magyarország

Szólj hozzá

Liptai Claudia RTL klub Mestercukrász