2021. okt 26.

Az RTL II-n folytatódik a NőComment

írta: ReklámInvázió
Az RTL II-n folytatódik a NőComment

A tavalyi szilveszteri bemutatkozás után november 14-től minden vasárnap este az RTL II-n tér vissza a NőComment, melynek háziasszonya ezúttal Liptai Claudia lesz, de mellette feltűnik majd Hajós András is a showban. Részletek a TOVÁBB után olvashatók.45cm_logo.jpg

A vasárnap esténként jelentkező NőComment! vendégei beszélgetéseik során érintik az aktuális pletykákat, helyretesznek csúsztatásokat, kibeszélik a nagyvilág bulvár-és egyéb híreit, megvitatják mindazt, ami kitölti az életüket és a közönséget is érdekelheti.

A műsorvezető Liptai Claudia mellett a talkshow állandó szereplője lesz Hajós András, hozzájuk adásonként 4-4 közismert és a saját területén sikeres nő csatlakozik majd. Így, ahogyan már megszokhattuk: Hadas Krisztina újságíró, Pálmai Anna színésznő, Osvárt Andrea színésznő, producer, Balázs Andrea színésznő, Balázsovits Edit színésznő. Több adásban látható lesz Tapasztó Orsolya, kémikus, az MTA tagja, influencer, Árvai Anita gasztroblogger, étteremtulajdonos, Pirner Alma holisztikus egészség coach, Király Linda énekesnő. A NőComment! csapatát erősíti majd Szily Nóra újságíró, pszichológus, Wolf Kati énekesnő, Janza Kata színésznő, Gryllus Dorka színésznő és Tornóczky Anita, kutya viselkedésterapeuta is.

 A hangulatért a NőComment! band is felel és természetesen egyik adásból sem hiányzik majd a meglepetés férfi vendég sem!

A NőComment korábban a Spektrum Home egyik húzóműsora volt, 2020 szilveszterén azonban teljesen váratlanul a show egy négy és fél órás különkiadás keretein belül, Liptai Claudia vezetésével az RTL II-n tért vissza, november 14-től pedig minden vasárnap este itt folytatódik majd a női talkshow.

NőComment! – november 14-től minden vasárnap 22:15-től az RTL II műsorán!

Fotó: RTL Magyarország

Szólj hozzá

RTL II NőComment