2023. dec 05.

Showder Klub és sorozatok - december 18-tól humorcsatorna az RTL Kettő

írta: FoA
Showder Klub és sorozatok - december 18-tól humorcsatorna az RTL Kettő

Kedd délután közleményt adott ki az RTL, amiben megerősítették, hogy alig másfél hét múlva humorcsatornává alakul az RTL Kettő. Nem lesz Showder Klub, de lesznek helyette sorozatok. Itt az első nap TV műsora is!

rtlii.png

December 18-tól vadonatúj műsorkínálattal folytatja az RTL KETTŐ, a megújulásban a főszerepet a szituációs komédia műfajának nagyjai kapják az RTL Magyarország portfóliójába tartozó csatornán. Hamarosan olyan klasszikusok színesítik majd a hétköznapokat, mint a Jóbarátok, az Agymenők, a Két pasi – meg egy kicsi, a Jim szerint a világ és az Anyák gyöngye.

A nevetés már korábban is szerves része volt az RTL KETTŐ kínálatának, hiszen a csatornán már évek óta láthatóak a Showder Klub évadjai, amelyek közül a legújabbat továbbra is vasárnaponként 21 órától követhetik majd a nézők. Azonban a csatorna kínálata idén év végétől átalakul: még decemberben érkezik a Kockafejek című Emmy-díjas angol komédia sorozat, az Agymenő kávézó, amely nagyrészt Miranda Hart Miranda című brit sitcomján alapul, melynek főszereplője az Agymenők sorozat Amy-je, Mayim Bialik.

Már év végétől láthatóak lesznek olyan ismert és elismert sorozatok is, mint a Két pasi – meg egy kicsi, a Jim szerint a világ vagy az Anyák gyöngye. A megújult sitcom csatornán minden hétköznap 21 órától kiderül, hogy mi történik, amikor Charlie (Charlie Sheen) – a megrögzött agglegény – jól megszokott laza és kényelmes életmódja hirtelen véget ér, mert bátyja beköltözik hozzá a fiával, innentől pedig ők a Két pasi – meg egy kicsi. A délutáni órákban a középpontban a kisgyerekes apuka (Jim Belushi) és családja lesznek a Jim szerint a világ című sorozatban, majd később Christy és Bonnie, a hihetetlenül vicces anya-lánya páros nyújtanak önfeledt szórakozást minden hétköznap 16 órától az Anyák gyöngyében, Anna Faris és az Oscar-díjas Allison Janney főszereplésével.

Januártól jönnek a klasszikusok

A következő év elejétől pedig olyan népszerű vígjátéksorozatok otthonává is válik majd a csatorna, mint az Egy rém rendes család – a már jól ismert családfő, Al Bundy szerepében Ed O’Neill-lel –, vagy a Családom és egyéb emberfajták című televíziós sorozat, amely évek óta sokak kedvence.

Azonban a megújulás talán egyik legjobban várt sorozata a jövőre 30 éves, világsikerű sitcom-sorozat, a Jóbarátok. Januártól a hat jóbarát mindennapjait hétköznap délutánonként négy egymást követő epizódban követhetjük majd az RTL KETTŐ csatornán. Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry és David Schwimmer főszereplésével számtalan szakmai díjat és elismerést zsebelt be az alkotás az évek során, a helyzet pedig hasonló az elméleti fizika nagymestereivel is, akik Jim Parsons-zal az élen, az Agymenők című sorozattal szintén beírták magukat a TV-történelembe. Sheldon Cooper és a többi menő agy története szintén hétköznaponként lesz látható az RTL KETTŐ-n.

Az első nap műsora egyébként így néz majd ki:

  • 5:00 Pasik!
  • 8:05 Agymenő kávéző
  • 10:00 Kockafejek
  • 14:00 Anyák gyöngye
  • 18:00 Papás-mamás
  • 21:00 Két pasi - meg egy kicsi
  • 23:00 Showder Klub
  • 0:00 A nép szolgája

Az "új" csatorna első promóját alább meg lehet nézni.

A váltással lezárul egy tízéves korszak az RTL Kettő (RTL II) történetében, amiről hamarosan külön cikkben írunk majd.

Fotó: RTL 

Szólj hozzá

Showder Klub RTL II RTL Kettő RTL KETTŐ