Mit nézhetünk idén ősszel a TV2-n?

Folytatjuk "Őszi szezon 2024" rovatunkat, amiben összeszedjük, milyen műsorokat láthat a nagyközönség a két nagy kereskedelmi tévén, valamint a Viasat3-on és a Duna TV-n. Ma a TV2 műsorait mutatjuk be.
tv2_osz_2024.jpg

A TV2 idén ősszel számos újdonsággal és nagy visszatérésekkel készül, mellyel - a tavasz folyamán megingott - elsőségüket szeretnék megtartani.

Egy év végi interjúban Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója bejelentett több műsort, melyek között egy, Hunyadi János életét bemutató sorozat is szóba került, ez azonban az előzetes tervekkel ellentétben csak jövő évben kerül képernyőre, viszont ennek ellenére is elég sok műsort tudunk bemutatni. 

1. 1% Club

Idén ősszel egy este erejéig lesz látható a TV2-n az 1% Club. A műsorban 100 versenyző vesz részt, akiknek 15 szinten kell bizonyítaniuk, de ha nem jól válaszolnak, akkor kiesnek. A vetélkedő során elhangzó kérdéseket korábban a nagyközönségnek is felteszik, a játék végén pedig kiderül, kik juthatnak be abba az 1 százalékos klubba, akik a legnehezebb kérdésekre is tudják a választ. A produkciót Kölnben forgatják, egy Facebookra kikerült kép alapján pedig nagy valószínűséggel Ördög Nóra és Tilla lesznek a műsorvezetők.

2. Ázsia Expressz

A TV2 legsikeresebb utazós realityje, az Ázsia Expressz egy év kitekintés után visszatér Ázsiába, melynek idei évadát a Fülöp-szigeteken forgatták. A műsorvezető ezúttal is Ördög Nóra lesz, a játékosok között pedig ott találjuk

  • Till Attilát és Stohl Andrást
  • Mikes Annát és Krausz Gábort
  • Cserpes Laurát és édesapját, Cserpes Istvánt
  • Laky Zsuzsit és Dietz Gusztit
  • Sáfrány Emesét és Béres Anettet
  • Jollyt és Szuperák Barbarát
  • Zámbó Krisztiánt és Zámbó Adriánt
  • illetve Zsigmond Angéla tartalomgyártót és párját, Mészáros Bendét.

3. Dancing with the Stars

Ötödik alkalommal tér vissza a TV2-re a Dancing with the Stars is. A műsor magyarországi indulása óta minden évben új évaddal jelentkezik, amiben az elmúlt években a zsűritagok cseréje volt a legszembetűnőbb változás. A gárda összetétele az elmúlt évek során teljesen megváltozott, összesen egy olyan ítész van, aki a kezdetek óta pontoz: Ördög Nóra. 

Azt, hogy idén kik ülnek a zsűripult mögött, és kik táncolnak majd, nem tudni. Tavaly egyébként sokat változott a show: többek között megszűnt az élőzene és a díszlet is megújult. Kíváncsian várjuk, hogy idén milyen változásokat vezetnek be a műsorban.

dancing4_hatter_2.jpg

4. Farm VIP

A Farm VIP a TV2 vidéki-kalandjátéka, ami a 2020-as indulása óta minden évben jelentkezett új évaddal. A realityben két ismert emberekből álló csapat méretteti meg magát tanyasi környezetben, ahol különféle feladatokban kell helytállniuk. A műsorvezető ezúttal is Demcsák Zsuzsa, a gazda pedig Gáspár Zsolt lesz, a leendő szezon játékosairól azonban még nincsenek hírek. A játék első három évada nagy népszerűségnek örvendett, a legutóbbi évadot azonban már kevesebben nézték az előzökhöz képest.

5. Rich Kids Hungary - Kőgazdag fiatalok

A tavalyi év legmegosztóbb műsora, a Kőgazdag fiatalok idén új évaddal tér vissza, ami a vártnál nagyobb sikert, de leginkább visszhangot aratott. Ezúttal civilek is jelentkezhettek a műsorba, hogy az ismertebb arcokon túl ők is a fényűzőnek látszó életüket mutathassák be a nagyközönségnek.

9cb4f0674cc980340d76b2761389af9b_600.jpg

6. Gáspárék

Ha nem a Kőgazdag fiatalok, akkor a 14 év után újjáélesztett "Győzike show" lesz a legpolgárpukkasztóbb műsor, ami idén látható lesz a TV2-n.

A Gáspárék bejelentése teljesen váratlanul ért mindenkit, de nyugalom, ősztől újra betekintést nyerhetnek a nézők a showman és családjának életébe.

Győziék realitykarrierje egyébként 19 évvel ezelőtt, 2005-ben kezdődött még az RTL klubon. Műsoruk ott 2010-ig futott. Azóta szerepeltek a TV2-es Édes Életben és a Life TV-s Van Életünkben is, noha utóbbi két műsorban csak a műsor egy része szólt róluk. A Gáspárék viszont csak és kizárólag róluk szól majd.

gasparek.jpg

6. Házasság első látásra

A Házasság első látásra az utóbbi évek legsikeresebb hétköznap esti főműsoridős programja volt, ami az eredeti tervek szerint tavaly novemberben lefutott volna, de a TV2 úgy döntött, inkább tavaszra száműzi a műsort.

A reality 7 évvel ezelőtt már látható volt az RTL Klubon, de akkor a gyors lefutási idő és a nem túl meggyőző nézettség miatt a csatorna nem rendelt új évadot. Az idei, TV2-n bemutatott szezon viszont olyannyira túlszárnyalta a várakozásokat, hogy a következő évad információink szerint már ez évben látható lesz. Kiderül, mekkora sikerrel.

hazassag_hatterketto.jpeg

7. Kincsvadászok

Az idei év egyik legsikeresebb műsorában, a Kincsvadászokban civilek antik tárgyaira, régiségeire licitálnak a régiségszakértők és műtárgykereskedők. Ha az adott tárgy elnyeri a gyűjtők tetszését, akkor elindul a licitálás, a legmagasabb ajánlat után pedig az eladó eldöntheti, megválik-e a tárgytól vagy hazaviszi.

A koncepció - ami idén februárban mutatkozott be a TV2 képernyőjén - nagyon bejött a nézőknek, a műsor ugyanis hétről hétre egyre nagyobb sikert ért el, a saját rekordjait döntögetve, így nem volt kérdés, hogy a Kincsvadászok minél hamarabb folytatódik.

kincsvadaszok_hatter.jpg

8. Kísértés

20 év után a TV2-n tér vissza az RTL egykori valóságshowja, a Kísértés. A műsorban párok játszanak, akik tizenkét napig nem találkozhatnak, nem beszélhetnek egymással. Őket huszonkét egyedülálló fiú és lány várja, akik új kapcsolatra, románcra, szerelemre és megértésre vágynak, izgalmas randevúkon vesznek részt, minden pillanatban körbelengi őket A kísértés ereje.

A show műsorvezetője Kasza Tibi lesz, az évadot pedig már leforgatták Thaiföldön, ahol a játék zajlik.

akisertes_hatter.jpg
10. Megasztár

Idén 12 év elteltével ismét útjára indul a Megasztár, a TV2 legendás énekes-tehetségkutatója, ami több újdonsággal jelentkezik az előző évadokhoz képest: a hazai tehetségkutatók történetében még nem látott, 40 millió forintos pénznyeremény és egy Los Angeles-i dal- és videoklip felvétel vár a győztesre.

Változik a zsűritagok összetétele is. Két korábbi győztesen, Caramel-en és Rúzsa Magdin kívül Papp Szabi, Marsalkó Dávid és Marics Peti fogják értékelni a produkciókat. Utóbbi tavaly a Sztárban Sztár zsűritagjaként látható volt már, illetve az idén visszatérő X-Faktorban zenésztársa, Valkusz Milán lesz az egyik mentor, vagyis könnyen megeshet, hogy egyszerre lesznek láthatók a két tehetségkutató műsorban. A műsorvezető továbbra is Tilla marad, ahogy az előző összes évad esetében, női oldalról azonban új társat kap, ezúttal Ördög Nóra személyében.

54977537_1bc06ebe3d73e60afc138d6d9fe66069_wm.jpg

11. Password - A jelszó

Idén tavasszal jelentette be a TV2 programigazgatója, hogy egy új vetélkedőt indítanak ősztől: ez lesz a Password. A játék az Egyesült Államokban évtizedek óta fut, Magyarországon azonban még nem került képernyőre.

A műsorban sztárok segítenek hétköznapi játékos társaiknak megnyerni a pénznyereményt. A vetélkedőben ismert embereknek és civil játékosoknak kell úgy szavakat kitalálniuk, hogy segítségül mindössze egyetlen kifejezést adhatnak egymásnak. A játék műsorvezetője Lékai-Kiss Ramóna lesz, aki először próbálja ki magát ebben a szerepkörben ebben a műfajban.

A korábbi promóból (ami alább meg is lehet nézni) pedig az is kiderült, hogy a celeb játékosok között találjuk majd többek között

  • Valkusz Milánt
  • Ábel Anitát
  • Tóth Andit
  • Farkasházi Rékát
  • Gelencsér Tímeát
  • Király Petit
  • és Járai Mátét is.

12. Séfek Séfe

A TV2 gasztrorealityje, a Séfek Séfe immár hatodik alkalommal tér vissza a képernyőre. A főzőshow tavaly érte el a legjobb eredményét, akkor kiütötte a nyeregből a sokáig verhetetlennek hitt Konyhafőnököt is.

A séfek személye az idei szezonban is változatlan marad, vagyis ezúttal is Krausz Gábor, Wolf András és Vomberg Frigyes értékeli az elkészült ételeket. A műsorvezető Ördög Nóra lesz.

sefekteljes.jpg

13. S.E.R.E.G.

Idén ősszel új, katonai sorozat indul a TV2-n S.E.R.E.G. címmel, ami egy apa-fiú konfliktus és egy missziós bosszúhadjárat történetét meséli el. A széria 6 részből fog állni és közel 1 milliárd forintból, 900 milliós támogatással készült. Korábban "A védett létesítmény" címen lehetett hallani a sorozatról, azonban a producer tisztázta, ez, valamint a S.E.R.E.G. egy és ugyanaz a produkció.

sereghatter.jpg

14. Sztárban Sztár All Star

A TV2 egyik legsikeresebb nagyszabású műsora, a Sztárban Sztár idén jubileumi, 10. évaddal érkezik, mely ezúttal nem a megszokott módon lesz látható, ugyanis nem új énekesek, hanem az előző 9 évad legjobbjai versengenek egymással az All Star cím elnyeréséért.

A műsorvezető itt is Tilla lesz, aki a második évadtól kezdődően folyamatosan a show házigazdája. Az elmúlt években inkább tehetségkutató formájában került képernyőre a műsor, de a hagyományos változata sem került le a képernyőről.

Ezzel a TV2 2024-es őszi kínálatát bemutató cikkünk véget ért. Jövő héten a Duna TV várható műsoraival folytatjuk a felsorolást.

Fotók: TV2 Play, TV2 Sajtószoba / TV2 Csoport
Grafika: Aknow

Kövess minket Facebookon is, ahol további extra tartalmakat találsz.