2023. aug 02.

Geszti Péterrel talkshowjával indul a Viasat3 ősze

írta: FoA
Geszti Péterrel talkshowjával indul a Viasat3 ősze

Egy sajtóreggeli keretében jelentette be a Viasat3, milyen újdonságokkal készülnek a 2023-as őszi szezonra. A Media1 beszámolója szerint egy új, élő talkshowban itt tér vissza a tévézéshez Geszti Péter, a Dumaszínház pedig csak a csatornára készülő önálló estekkel készül. A további részletek a TOVÁBB gomb után. 
viasat3.jpeg

Indul Geszti Péter vadiúj talkshowja, amit Adom a napom! címmel láthatnak majd a nézők. A portál azt írja, "egy nagyon őszinte műsorról lesz szó, mely két részből tevődik össze: egyrészt napközben élőben, streaming segítségével online, emellett televízióban lesz látható az első évadban 20 ismert ember (sportoló, színész, influenszerek és más hírességek) egy-egy napja, majd esténként bruttó 1 órás élő talkshow keretében beszélget majd Geszti a vendégeivel. Az élő adásból fakadóan a vendégek napi aktualitásokra is reagálhatnak majd. Politikailag érzékenyebb dolgok is szóba kerülhetnek, de a műsor nem egy politikai talkshow lesz, sokkal inkább a vendégek egy új arcának megismeréséről szól majd az adás".

Geszti Péter a szerdai sajtóreggelin elmondta, az első évadban összesen 20 emberrel beszélget majd, köztük Alföldi Róberttel, Curtisszel, Kajdi Csabával, Gálvölgyi Jánossal és Majoros HajnalkávalA lapnak a rapper-reklámszakember-műsorvezető azt mondta, a most meghívottak névsorában nincs ott Friderikusz Sándor, de a szerkesztőségben felmerült a neve, a szereplés egyéb okok miatt végül mégsem jött össze.

A műsor augusztus 28-án, hétfőn este 20 órakor indul, az adások pedig hétfőtől csütörtökig lesznek láthatók. Az első évad öt hetes lesz.

Lesz más is

A sajtóreggelin kiderült az is, péntekenként a Dumaszínház szórakoztatja majd a Viasat3 nézőit. A kifejezetten a ezekre a csatornákra gyártott egész estés előadások este nyolctól kezdődnek majd, ennek keretében pedig önálló esttel készül többek között Kovács András Péter, Felméri Péter és Lakatos László is. De olyan kedvelt műsorokkal is találkozhatnak majd a nézők ősszel a VIASAT6-csatornán mint az „Igaz történetek” vagy a „Humorterápia”

De érkezik a korábban már bejelentett reality is Szingli vagy svindli címmel, Liptai Claudia műsorvezetésével.

"Többféle műfajjal szórakoztatunk és gondolkoztatunk"

Kis-Bocz Éva, az Antenna Entertainment regionális csatornaigazgatója elmondta, idén több műsorral szeretne "szórakoztatni és gondolkoztatni" a Viasat. "Az a célunk, hogy igazi alternatívát nyújtsunk az óriási tartalomdömpingben, és legyen bennünk valami extra, folytatva a VIASAT3 korábbi hagyományait, friss tartalmakkal: ha talk show-ról van szó, eggyel valódibbak (élő műsor), ha realityről, eggyel taktikusabbak, ha pedig humorról, eggyel könnyedebbek legyünk" - mondta a lapnak.

A sajtótájékoztatón viszont nem derült ki, hogy idén ősszel folytatódik-e a csatorna két gasztro tematikájú műsora, a Troll a konyhában és az Ide süss!. Korábban egyébként mindkét műsor viszonylag gyenge nézettséggel futott, így nem okozna meglepetést, ha pihenőre küldené a csatorna a két műsort.

További őszi tévés hírekért érdemes böngészni folyamatosan frissülő "Őszi tévés szezon 2023" rovatunkat is.

Adom a napom! Geszti Péterrel augusztus 28-tól hétfőtől csütörtökig, Dumaszínház adások szeptember 1-től péntek esténként, Szingli vagy svindli ősszel a Viasat3-on.

Fotó és videó: Antenna Group

Szólj hozzá

Geszti Péter Dumaszínház VIASAT3 Adom a napom! Szingli vagy svindli