2023. sze 27.

Még az ősszel folytatódik Geszti Péter talkshowja a Viasat3-on

írta: Kólinger Zsombor
Még az ősszel folytatódik Geszti Péter talkshowja a Viasat3-on

Egy ideig viszont Liptai Claudiáé lesz a terep.maxresdefault_4.jpg

Nagy bejelentést tett Geszti Péter kedden este az Adom a napom! című, nemrég indult Viasat3-as talkshowban - vettük észre a műsor végén. A rapper-reklámszakember-műsorvezető ugyanis elmondta, novembertől - vélhetően a Szingli, vagy svindli végével - ismét új részekkel jelentkezik majd a talkshow.

Az Adom a napom! egyébként eredetileg 5 hetesre lett tervezve. Azt viszont nem tudjuk, tudatosan tervezte-e a csatorna, hogy még az ősszel két évadot is levetít a műsorból. 

A különleges, beszélgetős műsor egyébként hétről hétre jobban teljesített, sőt, volt olyan adás, amelyik négy százaléknál nagyobb közönségarányt is pordukált. Hozzátesszük, hogy a műsor valószínűleg annak is köszönheti sikerét, hogy mind az RTL, mind a TV2 hasonló tematikájú műsorral próbálja magához csalogatni a nézőket. Ezzel szemben Geszti Péter műsora teljesen másra épít.

Nem ez lesz az egyetlen újítás

Az utóbbi napokban egyébként a Viasat bejelentett több változást is. Ezen a héten ugyanis az előre közöltekkel ellentétben az este 9-kor kezdődő filmek elmaradnak, helyükre a Dumszínház korábbi adásai kerülnek, melyek szintén jó nézettséget hoztak az utóbbi hetekben a Viasat3-nak.

A jövő héttől azonban minden műsor pihen. Indul ugyanis Liptai Claudiával a Szingli vagy Svindli, melynek új részei minden hétköznap 20 órától kerülnek adásba. Ezt követően, 21:30-tól jön a műsor kibeszélője, az előre betervezett filmek pedig csak 22 órától lesznek adásban.

A reality egyébként nemcsak a Viasat3-on, hanem a Viasat2-n is premierrel jelentkezik, este 10-től ott a Szingli vagy svindli aznapi adását vágatlanul is megnézhetik a nézők.

Fotó: Antenna Group

Szólj hozzá

VIASAT3 Viasat2 Adom a napom! Szingli vagy svindli