Talkshow áradatot zúdít nézőire idén ősszel a Viasat3

Kovács András Péter, Osváth Zsolt és Sváby András is beszélgetős műsort indít idén a csatornán.viasat3.jpeg

Hétfő délelőtt tartotta őszi sajtóeseményét az Antenna Group, ahol kiderült, milyen műsorokat láthat a nagyérdemű idén ősszel a Viasat3-on. 

A kreativ.hu tudósításában emlékeztet: augusztus 26-án, vagyis hétfőn este nyolckor indul a Geszti Péter-féle Adom a napom új évada, amiben vendég lesz többek között Majka, Tilla, Radics Gigi és Thúróczy Szabolcs is.

A portál ezután részletesen is bemutatta a cégcsoport új műsorait. Elsőként az október 7-én induló Útközben elmeséled-ről esett szó, melynek házigazdája Sváby András lesz. A heti produkció a road movie és a talkshow ötvözeteként debütál, ahol a műsorvezető és vendége egy lakóautóval vágnak neki Magyarországnak, hogy két teljes napot töltsenek el együtt. A két napos utazás során sem a műsorvezető sem a szereplők nem használnak majd okostelefont, ennek köszönhetően mély, fókuszált beszélgetésekre számíthatunk. 

A műsor első négy vendége Rubint Réka, Kajdi Csaba “Cyla”, Szabó Győző, és Szilágyi Liliána lesz. 

De ez még nem minden, két további talkshow-val is készül a csatorna.

  • Az egyiket Osváth Zsolt influenszer vezeti majd. Az Őszinte leszek címet viselő produkcióban a youtuber mellett két ismert személyiség és két civil vendég beszélget aktuális, sokakat foglalkoztató kérdésekről, egy-egy rész során összesen hat témában.
  • A másik KAPóra címmel kerül majd adásba, a házigazda pedig az ismert humorista, Kovács András Péter lesz. Ez egy kötetlen talkshow, amit interaktív játékokkal fognak színesíteni. Az epizódok középpontjában mindig egy-egy sztárvendég és közeli barátjának beszélgetése áll, amelyhez KAP is csatlakozik. A műsorban a humorista a többek között olyan sztárokat lát vendégül, mint Bereczki Zoltán, Fluor Tomi és Diaz, Gianni Annoni, Peller Anna és Peller Mariann.

A talkshow-k mellett idén is folytatódik a csatornán a DumaszínházA hangulatért az évad idei részeiben Aranyosi Péter, Ács Fruzsina, Dombóvári István, Elek Péter, Fehér Boldizsár, Feiszt Viktor, Janklovics Péter, Kőhalmi Zoltán, Noé Bex, Török Ádám, Said Dániel és Szabó Balázs Máté felelnek majd.

Drámasorozatokkal erősítenek

A lap megemlíti, nemcsak saját gyártásokban utazik idén a cégcsoport, több görög drámasorozatot is bemutatnak ősszel a Viasat3-on és a Viasat2-n. Szeptember 4-én 21:00-kor országos premierként érkezik a Viasat3-ra A mágia lánya, amely az Antenna Studios egyik legnagyobb volumenű saját gyártású sorozata, népszerű görög színészekkel. 2024 tavaszán a VIASAT2-n Nevelt lányok címmel debütált az a görög drámasorozat, a produkció második évada novemberben kerül képernyőre a csatornán.

A médiacég portfóliójába tartozó AXN is számos új tartalommal jön ősszel: szeptember 16-án este héttől érkezik a kanadai orvosi drámasorozat a St. Mary kórház második évada, A kórházi sorozat mellett jön a Seal Team és a S.W.A.T. – Különleges egység hetedik évada is.

Fotó: Antenna Group
Kövess minket Facebookon is, ahol további extra tartalmakat találsz.