2024. feb 18.

Új műsorok a Viasaton, bővül az RTL kábelcsatornáinak lefedettsége - ez történt a héten

írta: Kólinger Zsombor
Új műsorok a Viasaton, bővül az RTL kábelcsatornáinak lefedettsége - ez történt a héten

Lássuk az elmúlt hét tévés híreit.viasat3.jpeg

Bejelentések a Viasattól

Nagy bejelentéseket tett Viasat3 tavaszi műsorait illetően a SorozatWikinek adott interjújában Kis-Bocz Éva, az Antenna Entertainment regionális csatorna igazgatója.

Tavasszal folytatódik, vagyis visszatér Geszti Péter nagysikerű beszélgetős műsora, az Adom a napom!, mely eddig kétszer négy hétig volt látható. A folytatás az évszak második felében kerül képernyőre, mikor újból követhetjük egy-egy ismert személy teljes napját.

Március 8-án újonnan indul a Mém Over, mellyel Dombóvári István ismét műsorvezetőként lesz látható a képernyőn. A műsor saját fejlesztésű, mely minden hét pénteki napján, este jelentkezik. A műsorban 4 híresség híreket olvas fel, illetve a saját életükből történeteket mesélnek el, amelyeket aztán mémek formájában kell kifigurázniuk. 

Az Adom a napom!-on kívül egy másik talk-show-val is jelentkezik a Viasat3. Ennek a házigazdája D. Tóth Kriszta lesz, a műsor pedig a WMN platformjain megjelenő témákon alapul majd, melyeket egy 60 perces adásban dolgoznak fel.

Szabó Zsófi visszatérhet a TV2-höz

Mint arról mi is beszámoltunk, Szabó Zsófi és Miller Dávid tavaly év végén kiszálltak az RTL reggeli műsorából. Az akkori beszámolók szerint Miller műsorvezetőként marad a csatornánál, de azt, hogy Szabó kap-e új feladatot, nem lehetett tudni. Most kiderült, valószínűleg nem.

A Blikk információi szerint a TV2 reggeli műsorában, a Mokkában térhet vissza a színésznő.

Vagyis ugyanabban a reggeli sávban kapna helyet, amelyben eddig is láthattuk.

Nem kizárt, hogy a Mokkán kívül egy másik műsorban is felbukkan a csatornán, erről azonban még nincsenek információk. A Mokka egyik jelenlegi műsorvezetőjének, Iszak Eszternek viszont hamarosan gyereke születik, így az is előfordulhat, hogy őt helyettesítheti Szabó a Mokkában.

Újabb szolgáltatónál érhetők el az RTL új kábelcsatornái

Decemberben indította el négy új kábelcsatornáját az RTL. Ezek az első pár hétben néhány kisebb szolgáltatónál voltak kizárólag elérhetők, vagyis kevés nézőt értek el, ehhez igazodott a kínálat is.

Várható volt a lefedettség növelése, amire nem is kellett sokáig várni, januárban a DIGI kínálatába kerültek bele az adók és ebben a hónapban sem marad el a bővülés, ugyanis a Magyar Telekom bejelentése alapján a hónap utolsó napjától, azaz február 29-étől újabb 1.000.000 háztartásban nézhető az RTL Otthon, a Sorozatklub, a Moziklub és a Kölyökklub adása.

Képek forrása: Viasat 3, RTL Magyarország

Szólj hozzá

hírek hírösszefoglaló Hírek a hétvégére