2023. sze 12.

Betelt a pohár az RTL-nél, bevágják a Voice elé a Mi kis falunkat

írta: FoA
Betelt a pohár az RTL-nél, bevágják a Voice elé a Mi kis falunkat

Szombaton, vagyis szeptember 16-án este 7-kor - vélhetően a "tudatosan megtervezett" ősz jegyében indul a Mi kis falunk új évada - jelentette be kedden az RTL.

image.jpg

Ez csak azért fontos, mert ahogy arról már korábban beszámoltunk, a TV2 a múlt héten a több nappal előre kiadottól eltérően nem 21 órától, hanem 19:30-tól indította a Sztárban Sztár leszeket. Ez pedig a friss nézettségi adatok szerint be is jött.

Erre reflektál most az RTL, akik, szintén fittyet hányva az előre kiadott műsorújságra, ideiglenesen (?) megszüntetik a Fókusz Pluszt, melynek helyére a Mi kis falunk új részeit pakolják.

A magazin szüneteltetésére egyébként legutóbb tavaly októberben, a Celeb vagyok, ments ki innen! alatt volt példa. Azóta a tavalyi szilvesztert leszámítva minden szombaton jelentkezett a magazin.

A csatorna egyébként közleményében a falus sorozat kapcsán kedvcsinálóként ezt írta:

"Az első epizódban Kati és a Doktor olyat csinálnak, amit még soha... Anikó olyan fegyvert vet be a polgármesteri hivatalban, ami mindenkit sokkol – mint ahogyan az is, hogy Baki mit művelt Szifonnal, amíg az aludt. Zömbikné különös bűncselekménnyel gyanúsítja meg Bazsót. A folytatásban Pajkaszegen felborul az eddigi rend és a szomszédok területszerző hadjáratba kezdenek. Saci nem tudja tartani a száját a Postásnő előtt, akiben felizzik a vágy, hogy elcsábítson valakit, aki foglalt. Stoki és Sulyok úgy gondolják, itt az ideje, hogy mindennek nyoma maradjon – de amikor hirtelen mindenki képbe kerül, mindent megbánnak. Az Orvosnőhöz váratlan vendég érkezik és így együtt egyre meghökkentőbb felismerésekre jutnak. Zsolt jót akar, de egy félreértés miatt minden másképp alakul, mint ahogyan tervezte. Az Orvosnő rájön, hogy van, ami nem fejben dől el... hanem máshol..."

Ez még nem minden?

A mostani lépés merőben váratlannak tűnik, de úgy sejtjük az elmúlt két hetet elnézve, hogy nem ez lesz az utolsó olyan meglepetés, amiről hallunk. Talán már a héten érkezik az "egymásra pakolgassuk a legjobb műsorainkat" című sorozat újabb epizódja.

Fotó: RTL

Szólj hozzá

RTL Műsorváltozás Mi kis falunk Fókusz plusz