2019. nov 05.

Ezeket is nézhetjük 2020-ban az RTL-en, és a TV2-n!

írta: FoA
Ezeket is nézhetjük 2020-ban az RTL-en, és a TV2-n!

Ma tartották a Big Picture tévés konferenciát, amelyen Kolosi Péter, az RTL klub programigazgatója, illetve Fischer Gábor, a TV2 programigazgatója is előadást tartott. Itt több, 2020-ban induló, vagy visszatérő műsorról is lerántották a leplet. Hogy melyekről, a TOVÁBB gombra kattintva kiderül!

rtl_klub_black_logo.jpg

Mint azt a SorozatWiki elsőként megírta, Fischer Gábor, a TV2 programigazgatója ma bejelentette, hogy 2020 első félévében visszatér az Exatlon Hungary. A műsor idén, január 2-án indult, és kimagasló számokat hozott TV2-es szinten. Bár RTL-es ellenfeleit legyőzni nem tudta, a csatorna folytatja a műsort a második évaddal 2020-ban.

Továbbá az is kiderült, hogy folytatódik az idén közel 5 hónapig képernyőn lévő Bezár a Bazár! A csatorna legsikeresebb gameshowja mindvégig kimagasló nézettséget szállított a TV2-nek, a Tilla és Majka vezette gameshow 2020-ban.

Emelett 2020 őszén folytatódik a Sztárban Sztár Leszek! is. A műsor szeptember 1-jén indult, és egy-két alkalmat leszámítva szintén kimagasló eredményeket szállít a TV2-nek. A műsor még most is képernyőn van, minden vasárnap este 18:50-től a TV2-n.

Mindezek mellett az is kiderült, hogy a hamarosan induló, Catch - úgyis utolérlek! c. show házigazdája Ördög Nóra lesz, Gundel-Takács Gábor pedig szakkommentátorként csatlakozik a műsorhoz. 

20190617sztarban-sztar-leszek.jpg

Kolosi Péter, az RTL klub programigazgatója is tett bejelentéseket ma. Több műsort is bejelentett, ezek következnek most:

A maszkos énekes

A televíziózás legvadabb énekes showműsora Magyarországra is megérkezett! Felismernéd a kedvenc sztárodat kizárólag a hangja alapján? Jövőre kiderül – az RTL Klubon! A maszkos énekesben 12 híresség fog versenyezni – a csavar az, hogy mindannyian tetőtől talpig jelmezben lesznek! A kilétük szigorú titokban marad a színpadon és azon kívül is, még az interjúkat is torzított hanggal adják majd. A hírességek minden héten énekelnek, hogy lenyűgözzék a zsűrit és a stúdió közönségét. Az est leggyengébben teljesítő előadója kiesik és a nézők szeme láttára fedi fel kilétét.

Bátrak földje

Kalamár Tamás vadonatúj, napi telenovellája egy időtlen szerelmi történet, de a tét már a kezdetektől fogva több ennél. Az 1865-ben játszódó széria két férfi egymás elleni küzdelméről szól, akik méltó ellenfelek és mindig új fronton kell megmérkőzniük egymással, valamint egy olyan lány története is, aki minden konvenciót felrúg azért, hogy végül valóban boldog lehessen.
A Bátrak földje vállaltan nagy érzelmeken, és a kornak megfelelő, kiélezett élethelyzeteken alapszik, de modern történetmesélési és képi technikákkal válik teljessé. A történet hátterében pedig egy régi kor érdekes hétköznapjaiba kapnak betekintést a nézők.

Apatigris

A Válótársak óriási sikerét követően visszatér az RTL Klub képernyőjére a méltán népszerű Scherer Péter, méghozzá egy olyan sorozattal, melynek ő a címszereplője.
Péter (Scherer Péter), az egyedülálló apa egész életét annak szentelte, hogy három lányát apatigrisként felnevelje. Most, hogy Vivien (Rujder Vivien), Laura (Schmidt Sára) és Szandra (Michl Juli) kirepülnek és önálló életet kezdenek párjuk oldalán, Pétert is megcsapja a szabadság szele, és „az ötven az új harminc” jegyében maga is elszánt párkeresésbe kezd. Online és offline, szárazon és vízen, vicces és kínos szituációkban keresi azt a bizonyos tűt a szénakazalban. Szerelmes lesz, csalódik, de megy tovább, ismerkedik, randizik, remél… miközben lányai ugyancsak szerelmi bánatukban egyesével visszaköltöznek hozzá.

Mellékhatás

A Mellékhatás című sorozat Zoltánról (Adorjáni Bálint) szól, aki fiatal, sikeres orvosként műhibát vét. Félve egzisztenciája elvesztésétől, immorális döntéseket hoz. Bertáról (Borbély Alexandra) is szól, aki életét a családjának szentelte és soha nem kapott hálát érte. Elkezd végre saját magára is gondolni. Anna (Sztarenki Dóra) története is, aki elhagyja a lehúzó közeget amiben felnőtt, és felvállalja az anyaság szerepét, amitől annyira retteg. A Mellékhatás Zoltán és Berta harmonikus házasságának története, ami a hazugságok, kísértések és szerencsétlenségek hatására a szemünk előtt esik szét.
De a sorozat azokról is szól, akik minden áron gyereket szeretnének, de biológiai okokból nem lehet. Vagy akik bérbe adják a testüket, hogy másoknak szüljenek. De azokról is, akik nem akarnak gyereket és nem értik, mások miért szeretnének minden áron. Vagy nem akartak, mégis lett. És azokról is, akinek nincs gyereke, de nagyon félnek attól, hogy milyen lesz, amikor lesz. Nem utolsó sorban pedig a béranyaságról, egy humán reprodukciós eljárásról, ami olyan, mint minden emberi találmány: lehet jóra és rosszra is használni. Magyarországon és a világ legtöbb országában mégis... Törvénytelen.

Cápák között - 2. évad

Új évaddal folytatódik a Cápák között is az RTL klubon. A téli/tavaszi műsorstruktúra legnézettebb műsora jövőre vadonatúj évaddal tér vissza a képernyőre.

rtl_klub_tavasz_2019_1.jpg

Bűnös lelkek

A saját gyártású fikciós sorozatok mellett a közeljövőben egy új, saját gyártású bűnügyi riportmagazinnal is bővül az RTL Klub műsorkínálata.
A Bűnös lelkek című bűnügyi riportmagazin megtörtént eseteket, hátborzongató bűnügyeket dolgoz fel. Olyanokat amelyek nem hagyják nyugodni a magyar társadalmat.
A műsorban bűnös lelkek adtak interjút, megtört családtagok, szemtanúk nyilatkoznak fájdalmukról.  A Bűnös lelkek eredeti, soha nem látott felvételekkel és rekonstruált, színészek által eljátszott jelenetek segítségével mutatja be az elmúlt évtizedek legbrutálisabb magyar bűnügyeit.

 

Emellett folytatódik 2020-ban az X-faktor, és több hollywoodi mozisikert is bemutat a csatorna, többek közt a Fekete Párduc, a Star Wars: Az utolsó Jedik, A szépség és a Szörnyeteg, az Űrvihar, A hangya és a Darázs, valamint az Igazság Ligája.

Fotó: RTL klub, TV2

Szólj hozzá

Ördög Nóra TV2 X-faktor RTL klub Fischer Gábor Catch Kolosi Péter Bezár a bazár! Gundel-Takács Gábor Cápák között Sztárban sztár leszek