Váratlan fordulat: Lajcsi mégsem táncolhat a Dancing with the Starsban

Mert nem kapott engedélyt a szereplésre. Helyét a Séfek Séfe egyik ítésze veszi át.bes_5017.JPG

Bár hivatalosan nem jelentették be, úgy néz ki, Galambos 'Lagzi' Lajcsi nem kapott engedélyt a Büntetésvégrehajtás parancsnokságától arra, hogy jövő szombattól táncikáljon a Dancing with the Starsban - írja a Blikk.

A portálnak a trombitakirály egy neve ellhallgatását kérő ismerőse elmondta, a zenész nagyon készült a szereplésre, az utóbbi hetekben többször látták a boldogasszonypusztai birtok felé autózni táncpartnerét, Südit Iringót is. A szereplés viszont nem jön össze.

Egy informátor a lapnak úgy fogalmazott, "mindenki azon volt, hogy Lajcsi szerepelhessen a műsorban. Több egyeztetés is történt a produkció és a hatóságok között, az az opció is felvetődött, hogy a boldogasszonypusztai otthonába vonul ki a stáb egy része, és onnan közvetítik majd élőben Lajcsi és Iringó produkcióját. Végül nem sikerült időben mindenkinek megfelelő megoldást találni". 

A bulvárlap úgy tudja, a TV2 "B" opcióként Lajcsi helyett Vomberg Frigyest veti be, aki már javában készül a jövő szombati, első megmérettetésre.

Hozzátesszük, mivel a TV2 hivatalosan szeptember vége óta hallgat a tizedik páros kilétéről, mindez csak feltételezés. Azt, hogy mikor fedik fel a titokzatos szereplőket, nem tudni. Mindenesetre nem lennénk meglepődve, ha ez csak az első adásban, október 26-án derülne ki.

Fotó: RTL Sajtóklub
Kövess minket Facebookon is, ahol további extra tartalmakat találsz.