Lagzi Lajcsi lehet a Dancing with the Stars tizedik versenyzője

Partnere az a Südi Iringó lehet, aki korábban az RTL-es Szombat esti Lázban is szerepelt.bes_5017.JPG

A jelenleg is reintegrációs őrizetben lévő Lagzi Lajcsi lehet a TV2-es Dancing with the Stars tizedik szereplője - értesült a Blikk.

A portál megjegyzi, a műsorban való részvételhez szükség van a büntetés-végrehajtás (bv) engedélyére is, de ez még várat magára. A bulvárlap szerint elképzelhető, hogy ezért nem mutatták be hétfőn az összes versenyzőt.

Egy bennfentes a lapnak úgy fogalmazott, "a csatorna idén is törekedett arra, hogy igazán nagy nevek szerepeljenek a táncos show-műsorba. Gondoltak egy merészet, felkérték Galambos Lajost, aki – úgy hallottam – igent mondott a felkérésre, ám ahhoz, hogy ez meg tudjon valósulni, szükség van a hatóságok engedélyére, hiszen ő még őrizet alatt áll, és nyomkövetőt visel a lábán. Részt vett műsor szereplőinek fotózásán is, de amíg nincs engedély, nem biztos a részvétele sem."

Lajcsi táncpartnere a lap szerint az a Südi Iringó lehet, aki 2006 és 2014 között öt Szombat esti Láz évadban is szerepelt. Megtáncoltatta Hajas Lászlót, Somló Tamást, Stohl Andrást, Istenes Bencét és Heilig Gábort is.

A Blikk hozzáteszi, a TV2-nek kész tervei vannak arra is, ha esetleg nemleges válasz érkezne Lajcsi ügyében a bv részéről. A portál a hírrel kapcsolatban kereste a zenészt és a cégcsoportot is, de egyik helyről sem kaptak választ.

Fotó: RTL Sajtóklub
Kövess minket Facebookon is, ahol további extra tartalmakat találsz.