A korábbi hírstúdióból közvetíti az RTL a BL-meccseket

Leleplezték, hogy néz majd ki az "új" sportstúdió.vlcsnap-2024-08-09-20h57m24s590.png

Új funkciót kap az RTL korábbi hírstúdiója: szerdától, vagyis augusztus 14-től innen lesz látható az UEFA Szuperkupa, a Bajnokok Ligája és az Európa Liga felvezető műsora - derült ki a pénteki Fókuszból.

Az "új" díszlet bemutatása egyben azt is jelenti, hogy a 8 évvel ezelőtt debütált (és június végéig használt) stúdió továbbra is használatban marad - vagyis nem bontják le.

Péntek este az is kiderült, hogy a szerdai mérkőzést Haraszti Ádám vezeti majd. Műsorvezetőtársával, Matthesz Flórával először a playoff szakaszban találkozhatnak az RTL+ nézői.

vlcsnap-2024-08-09-20h57m32s516.pngHaraszti Ádám lesz a műsorvezetője a szerdai UEFA Szuperkupának

Az RTL egyébként neves szakértői és kommentátori csapattal készül a BL-közvetítésre. Zelenyánszky Balázs sportfőszerkesztő korábban elmondta, "egy rendkívül tapasztalt kommentátori csapatot sikerült összeállítani az UEFA Bajnokok Ligája közvetítésére élükön Magyarország egyik legelismertebb televíziós személyiségével, Gundel Takács Gáborral. Rajta kívül is többéves, évtizedes BL-múlttal rendelkező szakemberek vesznek részt a mérkőzések tolmácsolásában kiegészülve néhány tehetséges fiatallal. A stúdióban pedig a korábban már több csatornán bizonyított műsorvezetők mellett mellett három egykori BL-szereplő futballista, illetve olyan jelenleg is a labdarúgásban tevékenykedő szakértők garantálják a szakmaiságot, mint például az angol klubnak, a Brightonnak dolgozó Mészáros Ábel”.

A Fókusz pénteki riportját alább lehet megnézni.

Fotók: RTL (képernyőfotó)
Kövess minket Facebookon is, ahol további extra tartalmakat találsz.