2024. már 30.

Ébredeznek a kertévék, nagy bejelentéseket tett és tesz az RTL és a TV2

írta: Kólinger Zsombor
Ébredeznek a kertévék, nagy bejelentéseket tett és tesz az RTL és a TV2

Heti hírösszefoglaló

Mozgalmas héten vagyunk túl, lássuk mi minden történt az elmúlt napokban a kertévék háza táján.54977537_1bc06ebe3d73e60afc138d6d9fe66069_wm.jpg

Egy világsztár az idei Mega-zsűriben?

Idén visszatér a Megasztár, de egyelőre nem tudni, kik ülhetnek a zsűriszékbe, a keresés viszont már elkezdődött.

A Blikk információi szerint nagy dobásra készül a csatorna, ugyanis a Dancing with the Stars-hoz hasonlóan egy világhírű énekest próbálnak leszerződtetni a műsorhoz. Mint írják, a keresés már zajlik, de ahogy korábban, úgy most is fontos szempont, hogy az előző évadokhoz hasonlóan neves zenészek legyenek a zsűritagok, vagyis ne szője át a Megasztárt úgy a bulvár, mint az elmúlt években látható volt ez a tehetségkutatók esetében.

Visszatér a Házasodna a gazda

Idén újból képernyőre kerül a Házasodna a gazda, melyben ezúttal 3 nő és 6 férfi mutatkozik be. A Házasodna a gazda első epizódjában megismerhetjük a párra váró gazdákat, akik megmutatják, hogyan telnek a mindennapjaik és arról is mesélnek, milyen társat képzelnek el maguk mellé. A műsor ismét határokon átívelő lesz, ezúttal Szlovákiában élő gazda is lehetőséget kap arra, hogy párt találjon. Az idei bemutatkozó adás eltér az eddig megszokottaktól, ugyanis lesz egy hölgy és férfi gazda, akik testvérek, egy gazdaságban dolgoznak, ám külön-külön szeretnének maguknak párt találni, és felbukkan majd egy tavalyi gazda is, aki folyamatosan próbálja telefonon elérni Nádai Anikót. Hogy kiről van szó, arra április 14-én, a bemutatkozó adás napján fény derül.

Dokumentumsorozat készül Kokóról

Dokumentumsorozatot készítenek A Király című sorozat alkotói az RTL+-ra, amely Kovács István ökölvívó eddigi életét dolgozza fel. Kokó azt mondta az RTL Fókusz című műsorában, hogy nem lepte meg a dokumentumfilm ötlete, korábban is keresték már meg hasonlóval. Az olimpiai bajnoki címtől a Sztárboxig, a profi világbajnoki övtől az Üvegtigrisig tartó utat mutatják be – derült ki az RTL riportjából, melyben Kokó is megszólalt. 

A történet A Királlyal szemben ezúttal nem fikción, hanem teljes mértékben a valóságon alapszik.

Az RTL BL-közvetítései

Interjút adott Szabó Balázs, az RTL Magyarország tartalmak menedzseléséért felelős vezérigazgató-helyettese a Marketing & Médiának, melyben többek között a BL-közvetítésekről is beszélt. A beszélgetés során többek között az is kiderült, ha egyszerre hét meccs lesz egy időpontban, akkor mind a hetet láthatják magyar kommentárral a nézők.

A megállapodás körüli izgalmak után most már inkább a közvetítések előkészítésére fókuszálnak. Nemrég újjáélesztették a sportszerkesztőséget, melyet Zelenyánszky Balázs irányít.

A sportszerkesztőség tagjai között olyan volt magyar válogatott labdarúgók lelhetők fel, akik mindegyike játszott UEFA Bajnokok Ligája mérkőzésen, többek között Hrutka János, Lisztes Krisztián és Szélesi Zoltán. A mérkőzések kommentátora pedig továbbra is Gundel Takács Gábor marad több tapasztalt kommentátor mellett.

Még zajlanak a castingok, az eddigi új kollégákon túl is bővülni fog a sporthoz értő munkatársaink száma az RTL-nél - nyilatkozta Szabó az interjúban.

Dombi kiszáll a Showder Klubból

A Facebook-oldalán jelentette be Dombóvári István hogy 16 év után távozik a Showder Klubból, melynek kezdete óta a tagja volt. Mint írta, ő szerette volna befejezni a szereplését a műsorban, a lejárt szerződését nem szerette volna meghosszabbítani, az utolsó adásában személyesen is el fog köszönni a nézőktől.

Lehet jelentkezni a TV2 műsorába

Még csak két hete indult a TV2-n, máris lehet jelentkezni a Házasság első látásra új évadába. A műsor rövid idő alatt nagyon népszerűvé vált, így nem meglepő, hogy folytatás készül belőle. Jelentkezni a TV2 Play honlapján lehet. A Házasság első látásra 2017 májusában már megért egy évadot az RTL-en, folytatás viszont akkor nem készült a műsorból.

hazassag_hatterketto.jpeg

Bejelentés az X-Faktor háza tájáról

A pénteki napon egy rejtélyes poszt jelent meg az X-Faktor Facebook-oldalán, melyben annyit írtak: hamarosan nagy bejelentés! Hogy ez mit tartalmazhat, egyelőre nem tudható, de hamarosan választ kaphatunk erre a kérdésre.

Képek: TV2 Csoport

Szólj hozzá