2024. már 19.

Áprilisban jön a Gólkirályság második évada az RTL-re

írta: ReklámInvázió
Áprilisban jön a Gólkirályság második évada az RTL-re

Az új évadban kiderül, sikerül-e a Csember FC-nek feljutnia az NB1-be.rtl_gk2_digitkieg_pr_kozlemeny_kepek_02_1920x1080.jpg

A Gólkirályság című heti sorozat folytatásában ismét a csemberi futballcsapaté lesz a főszerep és végre kiderül, sikerül-e a csapatnak Tóni (Lovas Rozi) vezetésével felkerülnie az NB1-be. Mindenki egy gólra vár.

 A Gólkirályság első évada hatalmas sikerrel futott az RTL-en, március 25-től pedig ismét látható lesz hétköznap esténként a csatornán, Az álommeló után.

Április 6-án szombat este pedig érkezik a második évad az RTL-re. (Gyártó: Scoptor Film, rendező/kreátor: Kapitány Iván). A sorozat folytatásában kiderül: sikerül-e a Csember FC-nek feljutnia az NB1-be és mi lesz a női edző, Tóni (Lovas Rozi) sorsa. Maradhat-e a csapat élén vagy újabb fordulatok következnek? A csemberiek harca ismét minden fronton zajlik, az ellenfelekkel, a magánéletükben, a csapat körüli haszonlesőkkel, a szponzorokkal, és persze a helyi fontos emberekkel is.

Főbb szereplők: Tóni (Lovas Rozi), Szabó Antal (Rudolf Péter), Géza (Hevér Gábor), Csabi (Sarkadi Kiss János), Laci (Schmied Zoltán), Norbi (Mészáros András), Vica (Sztarenki Dóra), Rita (Szinetár Dóra), Oletics (Mohácsi Norbert), Windberger (Márfi Márk), Lakatos (Rohonyi Barnabás), Stoyan (Kisari Zalán), Csilla (Pásztor Virág).

Gólkirályság Április 6-tól minden szombaton 20 órától az RTL-en.

Fotó: RTL Sajtóklub

Szólj hozzá

2024 Sorozatok RTL Gólkirályság