2024. jan 29.

Február 12-én indul az RTL új vetélkedője, az Ugrás

írta: FoA
Február 12-én indul az RTL új vetélkedője, az Ugrás

A gameshow indulásával jelentősen borul a csatorna esti műsorrendje is.1034960_az_ugras_rtl.png

Február 12-én, vagyis két hét múlva indul az RTL új vetélkedője, az Ugrás - derült ki a port.hu-n látható műsorújságból.

A Gundel-Takács Gábor által vezetett, itthon még nem látott játékban egy 5 méter magas hídon, futamonként 5 versenyző 5 millió forintért versenyez majd. A műsor résztvevőinek az lesz a feladatuk, hogy egy monumentális stúdióba épített, 5 méter magas hídon átérjenek egyik oldalról a másikra. A cél – 10 szint megugrása - azonban csak akkor valósulhat meg, ha helyesen választják ki a hídon megjelenő állítások közül azt az egyet, amelyik igaz és annak az állításnak a mezejére ugranak. Ha hamis mezőre ugranak, a játékosok a titokzatos mélybe zuhannak.

A műsorújság szerint a vetélkedő minden hétköznap a Fókusz után, 19:50 perctől lesz látható, és csak ezután, 21:10-től lesz adásban a nem túl jó nézettséggel futó ...a szomszéd tehene címet viselő sorozat. Hogy ez a lépés így volt-e tervezve, vagy a gyenge nézettség miatt tette későbbre a szériát a csatorna, nem tudni.

A sorozat után, 22:20 perctől egyébként a késő esti Híradó lesz adásban. Ez pedig azt jelenti, hogy két hét múlva véget ér az Apatigris és a Mi kis falunk főcsatornás ismétlése is. Utóbbi egyébként a Coolon továbbra is látható lesz, ott a megszokott időpontban megy tovább a sorozat korábbi részeinek vetítése 19 órától.

Fotó: RTL Sajtóklub

Szólj hozzá

vetélkedő 2024 RTL Az ugrás Mi kis falunk Gundel-Takács Gábor Apatigris Szomszéd tehene