2022. okt 20.

Ezek jönnek 2023-ban az RTL-re

írta: FoA
Ezek jönnek 2023-ban az RTL-re

Csütörtökön, vagyis október 20-án ismét megrendezésre került a Big Picture nevű tévés konferencia, melynek keretében több, fontos bejelentést is tettek a különböző tévécsatornák képviselői, köztük az RTL is. Kolosi Péter programigazgató például itt árulta el, hogy a cég több új sorozat mellett két év szünet után visszatér a Drága Örökösök is. További részletek a TOVÁBB gomb után!

rtl-logo-2022.jpg

Rekordmennyiségű saját gyártású sorozattal várja majd a tévénézőket az RTL. Ugyan idén novemberben négy sikeres évad után véget ér a Keresztanyu, de az RTL nézői természetesen nem maradnak napi sorozat nélkül. Régi és új szereplőkkel kerül a képernyőre a Drága örökösök – A visszatérés. Az örökösök újra Ökörapátiban találják magukat, az újabb bonyodalmak pedig garantáltak.

januar-1-jen-uj-magyar-sorozatot-indit-az-rtl-klub_image_c64f2428d6270d3ac60fb8c9aefb.png

Az RTL-re érkezik Kapitány Iván legújabb szórakoztató vígjátéksorozata, a Gólkirályság is Lovas Rozi főszereplésével. A történet egy nem túl sikeres vidéki focicsapatról szól, amely – véletlenül – női edzőt szerződtet.

2023-ban vadonatúj évaddal érkezik az Apatigris, amely már nem csak Magyarországon sikeres: az Apatigris az első olyan magyar széria, amely külföldi remake-et kapott.

A 2022-es év nagy sikerrel indult az RTL Klubon. A Cápák között új időpontban, vasárnap főműsoridőben jelentkezett, kitűnő, 19,6%-os lineáris közönségaránnyal a 18-49-es célcsoportban. Így nem kérdés, 2023-ban is visszatér Magyarország egyetlen üzleti showműsora. Sőt! Indul Magyarország legújabb üzleti reality-je is, Az álommeló. Az Apprentice ebben a műfajban a világ legismertebb műsora, amely az USA-tól Nagy-Britannián át Németországig nagyon sok helyen volt már látható, vagy látható jelenleg is. Magyarországon a Cápák közöttből már jól ismert Balogh Levente keresi majd a munkatársát, 3 milliós havi fizetéssel.

baloghlevente4637_1.jpg

És természetesen az újdonságok mellett az RTL legnépszerűbb műsorai közül jó néhány jövőre is képernyőre kerül új évaddal.  2023-ban is lesz X-Faktor, Nyerő Páros, Házasodna a gazda, A Konyhafőnök, valamint visszatér a Survivor is.

Természetesen a filmrajongóknak is bőven lesz mit nézni 2023-ban is az RTL csatornáin. Több magyar film televíziós premierjével is készül a nyolc csatornás portfólió 2023-ban. Az RTL filmkínálatában szerepel majd a Pókember – Hazatérés, a Dirty Dancing és a Moonfall, magyar filmek közül pedig képernyőre kerül a Szia, Életem!, a Feleségem története és Az unoka is.

Fotók: RTL Magyarország

Szólj hozzá

2023 RTL Survivor X-faktor RTL klub Konyhafőnök Nyerő Páros Nyerő páros Konyhafőnök VIP Drága örökösök Cápák között Apatigris Gólkirályság